Algemeen

Ruime belangstelling voor Sven Nys op Batibouwstand van Betafence

Betafence kijkt tevreden terug op een geslaagde Batibouwdeelname. Gedurende de hele duur was er volop belangstelling van het publiek voor de omheiningsoplossingen van de wereldmarktleider. Kers op de taart was echter de aanwezigheid van Betafence-ambassadeur tijdens de laatste zaterdag van de beurs. Het werd een gezellig drukke bedoening, mét een unieke beloning voor één bezoeker.

En de winnaar is …

… Jean-Pierre Mandens uit Haaltert. Zijn bezoek aan de Betafence-stand leverde hem het gesigneerde fotopaneel op dat Sven Nys in actie toont op de Olympische Spelen van Peking. De waardevolle hoofdprijs van deze actie werd overhandigd door de kampioen zelf, in aanwezigheid van Patrick Lecluyse, CEO van Betafence.

Tijdens de beurs konden nogal wat positieve reacties worden opgetekend op de nieuwe geperforeerde poortinvulling en een draaipoortversie van de Modivia® geautomatiseerde schuifpoort, net als op de Pantanet-afrastering in hedendaags antracietgrijs. En ook de voorgestelde toepassingen met de schanskorven konden op de nodige bijval rekenen.

Op de foto van links naar rechts:
Patrick Lecluyse, Sven Nys en winnaar Jean-Pierre Mandens.


Build for Life