Bedrijfsnieuws

Rijnboutt Van der Vossen Rijnboutt en CH & Partners worden Rijnboutt

Van der Vossen Rijnboutt architectuur stedenbouw strategie en CH Rijnboutt & Partners stedebouw en landschap zijn per 1 januari 2009 gefuseerd. Rijnboutt is de nieuwe naam van het bureau te Amsterdam.

Rijnboutt ontwerpt en adviseert in de volledige breedte van de ruimtelijke opgave en ontwerpt op alle schaalniveaus, van interieur tot stedelijke ruimte en landschap.

Rijnboutt legt de directe relatie tussen het verleden, het nu en de toekomst. In de naam ligt een solide basis die in het logo wordt verbonden met de dynamiek die onze werken typeert. Rijnboutt maakt tijdloze gebouwen, plekken en steden, die tegelijk robuust en eigentijds zijn.

Rijnboutt staat voor een benadering die gericht is op samenwerking. Rijnboutt legt geen beelden op, maar ontwikkelt plannen in dialoog met de klant, de omgeving, de cultuur en de bevolking. Het team van Rijnboutt is aanspreekbaar, wendbaar en flexibel, en staat voor kwaliteit die gezamenlijk gemaakt wordt.

Rijnboutt gelooft in de rol en de kracht van het ontwerp. Dat is visueel krachtig en laat het gesprek over beelden gaan. Die beelden worden maakbaar en haalbaar in het ontwerpproces. Tekenen en rekenen gaan hand in hand, van de eerste schetsen tot de fase van uitvoering.

Rijnboutt werkt aan betrokkenheid. Door de combinatie van engagement en ervaring in procesgang is het bureau in staat mensen te binden. Rijnboutt werkt en bouwt aan commitment waar het nodig is.

Rijnboutt wil bijdragen aan de schoonheid van Nederland en daarbuiten. Rijnboutt is geworteld in de Randstad, maar het hele land heeft de aandacht en belangstelling.

De directie van Rijnboutt bestaat uit Mattijs Rijnboutt, Richard Koek, Bart van der Vossen, Frederik Vermeesch, Renée Liefting en Kees Rijnboutt.
Build for Life