Bedrijfsnieuws

Reynaers Aluminium opent verkoopkantoor in Bulgarije

Reynaers Aluminium, een van de toonaangevende leveranciers in Europa van bouwoplossingen met hoogwaardig aluminium, heeft een kantoor geopend in Sofia, Bulgarije. Reynaers Bulgarije zal zich vooral richten op de projectmarkt, die in de loop van de voorbije jaren een aanzienlijke groei heeft gekend dankzij het grote aantal nieuwe bouwwerven in de grote steden. Het uitgebreide assortiment van Reynaers biedt een antwoord op de groeiende vraag naar bouwoplossingen van hoge kwaliteit in het land.

Reynaers consolideert zijn aanwezigheid in Bulgarije

Bulgarije geldt momenteel als één van de snelst groeiende vastgoedmarkten in Europa. In de loop van de voorbije jaren heeft de commerciële markt een dynamische ontwikkeling doorgemaakt, met een concentratie van activiteiten op het vlak van kantoor, kleinhandel en vrije tijd. Een gemeenschappelijk kenmerk van deze projecten - zowel torenhoge kantoorgebouwen als grote vakantieoorden, winkelcentra en flatgebouwen - is veelal dat zij een aluminium en glazen gevel hebben. De gevelsystemen en raam- en deuroplossingen van Reynaers zijn bijzonder geschikt voor deze veeleisende architecturale projecten.

“Reynaers Aluminium is al meer dan tien jaar actief in Bulgarije”, aldus Frank Goudman, Export Manager, “maar we vinden dat het moment nu gekomen is om ons echt toe te leggen op de markt. We beschouwen de opening van ons kantoor in Sofia als een belangrijke stap om onze strategie te realiseren: kwaliteitsvolle aluminiumoplossingen toegankelijk maken voor architecten en bouwbedrijven in alle huidige en toekomstige EU-landen.”

Tot de referenties van Reynaers in Bulgarije horen onder andere het Radisson SAS Grand Hotel Sofia, Paviljoen 3 van het Tentoonstellingscentrum van Plovdiv, het Letera gebouw in Plovdiv en het Pamporoivo Hotel in het bergvakantieoord Pamporovo.
Reynaers Bulgarije maakt deel uit van de wereldwijde werking van Reynaers, dat zijn hoofdzetel in Duffel (België) heeft en in 26 landen overal ter wereld actief is. Via een uitgebreid netwerk van aluminiumfabrikanten worden de Reynaers Aluminium systemen in de meeste Europese landen verdeeld, maar ook in een aantal landen in Azië, het Midden-Oosten en Afrika. Reynaers Bulgarije zal worden geleid door de heer Anatoli Pavlov, die al heel wat ervaring heeft in de plaatselijke bouwsector.

Flexibele en degelijke oplossingen

“Bulgaarse investeerders, architecten en aannemers zoeken innovatieve en kwalitatieve oplossingen om hun nieuwe gebouwen te realiseren. Het uitgebreide assortiment van Reynaers biedt hen de antwoorden die ze nodig hebben.”, zegt de heer Anatoli Pavlov, Country Manager Reynaers Bulgarije. Naast de innovatieve oplossingen voor gordijngevels stelt Reynaers ook zijn uitgebreide assortiment energiebesparende raam- en deursystemen voor, evenals een volledige reeks verandasystemen met verschillende designs.

Ook interessant


Build for Life