Reynaers Aluminium lanceert ultraslank profiel tijdens BIS 2015

  BE   11 september 2015 Bron: UPR
Reynaers Aluminium stelt op Bis 2015 het SL 38-HI systeem voor. Deze oplossing voor aluminium ramen en deuren vergroot aanzienlijk de architecturale mogelijkheden waarbij een minimalistisch of industrieel design centraal staat zonder in te boeten op energie efficiŽntie. Het systeem leent zich optimaal voor toepassing in hedendaagse nieuwbouwwoningen, maar ook voor renovatie met vervanging van verouderde stalen raamprofielen ťn voor architecturale verandaís. Daarmee sluit het systeem perfect aan op de actuele vintage trend.

SL 38-HI is een sterk geÔsoleerd driekamersysteem met ultraslank profielaanzicht voor ramen en deuren met verhoogde thermische eigenschappen. De hoge energie efficiŽntie gaat samen met een zeer fijn profiel. Daardoor heeft dit innovatief systeem het uitzicht van een stalen raamprofiel. De slanke lijn van de SL 38-HI maakt dat het systeem de ideale oplossing is voor een industrieel of minimalistisch geīnspireerde architectuur voor nieuwbouw en renovatie en voor de vervanging van stalen ramen waarbij het originele design behouden moet blijven.

Het SL 38-HI systeem kan ook uitgevoerd worden in een rasterstructuur. Die toepassing biedt veel architecturale toegevoegde waarde bij de renovatie van panden met een industrieel uitzicht, maar ook voor stijlvolle veranda's met een retro-look. Het systeem kan toegepast worden met zowel dubbele als driedubbele beglazing zonder het ulta-slanke aanzicht te verliezen. Bovendien bestaat de SL 38-HI in drie designvarianten: Classic, Cubic en Ferro.

Reynaers Aluminium lanceert ultraslank profiel tijdens BIS 2015

Alle types van naar binnen- en naar buitendraaiende vleugels voor ramen en deuren zijn mogelijk in alle RAL kleuren, waardoor architecten en bouwheren verder dan ooit kunnen gaan in de personalisering van hun ontwerp.

Door de vorm van het raam te herleiden tot zijn essentie en te combineren met een hoogwaardige isolatietechnologie is het SL 38-HI systeem een sterk staaltje van harmonie tussen duurzaam materiaal, strak design en veeleisende architectuur.

BIS 2015 Ė STAND 1272

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo