Algemeen

Recticel Insulation schenkt cheque van €1.000 aan Rode Kruis Zwevegem

Recticel Insulation schenkt cheque van €1.000 aan Rode Kruis Zwevegem
Recticel Insulation is op zoek naar talent. Verschillende vacatures geraken moeilijk ingevuld. Daarom schakelt het bedrijf ook haar eigen medewerkers in om, als ambassadeurs van Recticel, nieuwe collega’s aan te brengen. Binnen deze actie ‘Bring a friend’ volgt er ook een beloning in de vorm van een gift aan een maatschappelijk goed doel naar keuze.

€ 1.000 voor Rode Kruis Zwevegem

Nieuwe collega Matthias Pareyn werkt ondertussen al meer dan zes maanden bij Recticel Insulation. Hij werd aangebracht door medewerker Piet Gabriel. Als beloning mocht Piet een bedrag van € 1.000 schenken een goed doel. Hij koos voor de Rode Kruis afdeling in zijn thuisstad Zwevegem. De cheque werd op 24 september plechtig overhandigd.

Wie is Recticel Insulation?

Recticel Insulation maakt deel uit van de Recticel Groep, en is een betrouwbare en ervaren partner in de bouwsector met zes decennia ervaring. Recticel biedt hoogwaardige thermische en akoestische isolatieoplossingen voor zowel residentiële als niet-residentiële gebouwen. Haar producten en diensten zijn ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van bewoners aan comfort en een grotere energie-efficiëntie.

Wie is Rode Kruis-Vlaanderen?

Het Rode Kruis is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie. Via het Belgische Rode Kruis maakt het deel uit van de Internationale Rode Kruis- en Rode Halve Maanbeweging. Haar missie is drieledig:
  • Opkomen voor kwetsbare mensen in binnen- en buitenland.
  • Actief zijn op het vlak van rampenbestrijding, zelfredzaamheid en bloedvoorziening.
  • Bij dat alles doet het Rode Kruis maximaal een beroep op vrijwilligers.

Ook interessant


Build for Life