Algemeen

Recticel Insulation overhandigt cheque van €1.000 aan vzw Kinderfonds de Tondeldoos

Recticel Insulation overhandigt cheque van €1.000 aan vzw Kinderfonds de Tondeldoos
vlnr: Yolande Stassijns, Cathy Bauwens, Koen Van Hedent, Bart De Jaeger, Rony Briers
Recticel Insulation is op zoek naar talent. Verschillende vacatures geraken moeilijk ingevuld. Daarom schakelt het bedrijf ook haar eigen medewerkers in om, als ambassadeurs van Recticel, nieuwe collega’s aan te brengen. Binnen deze actie ‘Bring a friend’ volgt er ook een beloning in de vorm van een gift aan een maatschappelijk goed doel naar keuze.

€ 1.000 voor vzw Kinderfonds de Tondeldoos

Nieuwe collega David Lambinet werkt ondertussen al meer dan zes maanden bij Recticel Insulation. Hij werd aangebracht door medewerker Bart De Jaeger. Als beloning mocht Bart een bedrag van € 1.000 schenken een goed doel. Hij koos voor vzw Kinderfonds de Tondeldoos die in zijn thuisstad Dendermonde actief is rond kinderen en de strijd tegen armoede en sociale uitsluiting. De cheque werd op 28 mei plechtig overhandigd.

Wie is Recticel Insulation?

Recticel Insulation maakt deel uit van de Recticel Groep, en is een betrouwbare en ervaren partner in de bouwsector met zes decennia ervaring. Recticel biedt hoogwaardige thermische en akoestische isolatieoplossingen voor zowel residentiële als niet-residentiële gebouwen. Haar producten en diensten zijn ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van bewoners aan comfort en een grotere energie-efficiëntie.

Wie is vzw Kinderfonds de Tondeldoos?

De Tondeldoos is een vrijwilligersorganisatie die in Groot Dendermonde actief is. De Tondeldoos wil kansarme gezinnen met kinderen helpen in hun strijd tegen de armoede en de sociale uitsluiting. Hierbij staat het kind centraal. De hulpverlening bestaat uit begeleiding en vorming van het gezin. Ook geeft de Tondeldoos materiële ondersteuning in de mate dat haar middelen dit toelaten. Het ultieme doel is optimale ontplooiingskansen geven aan kinderen die in kansarmoede verkeren.

Ook interessant


Build for Life