Algemeen

Ramenlappen doe je tegenwoordig met de Window Vac

Ramen lappen is niet alleen een vermoeiende en tijdrovende bezigheid, het is ook helemaal niet zo eenvoudig. Voor een streepvrije glans is de nodige handigheid vereist. Voortaan is deze taak gemakkelijker en sneller uit te voeren dankzij de nieuwe KÄRCHER WV 50 accuvensterzuiger, die met een microvezeldoek en sproeifles als set verkrijgbaar is.

Naast ramen krijgen ook andere gladde oppervlakken zoals spiegels en tegels een hoogglans; reinigingsmiddel opsproeien, kort laten inwerken en hardnekkige vervuiling met de microvezeldoek verwijderen. Daarna wordt het bewerkte oppervlak met de vensterzuiger afgezogen. Vuile waterdruppels worden daarbij onmiddellijk weggenomen zonder strepen of vlekken achter te laten. Het apparaat blijft feilloos functioneren, ook wanneer het niet loodrecht, maar schuin of ondersteboven gehouden wordt.

Tot de set behoort ook een geconcentreerde vensterreiniger, die dankzij handige afscheurpakjes exact gedoseerd kan worden en steeds goed is voor een reinigingsoplossing van 250 ml (een volle tank). Met de reinigingsoplossing worden straatvuil, nicotine, vet, kalk en andere verontreinigingen verwijderd.

De WV 50 vensterzuiger wordt aangedreven door middel van een lithium-ionbatterij. Met een gewicht van 700 gram is deze licht en handig. De looptijd bedraagt 20 minuten. In de praktijk is dat voldoende voor een oppervlakte van zo'n 25 à 30 m² of 10 tot 15 ramen. De vuilwatertank kan tussendoor snel en eenvoudig leeggemaakt worden.




Build for Life