Buitenschrijnwerk

Ramen – Even veelzijdig als het leven

Ramen stralen in grote mate het beeld en het karakter van uw huis uit. Ze zijn niet alleen een sierelement, maar hebben ook een beslissende invloed op uw welbehagen binnen uw eigen vier muren.

Ramen hebben ook een invloed op de hele sfeer van een kamer. Ook de waarde van uw huis wordt door kwalitatief hoogwaardige ramen hoger. De juiste "raamarchitectuur" verleent uw object een extra optische waarde.

Met een nieuwe generatie verdoken liggend mechanisch beslag voor alumiumramen hertekent Schüco de krijtlijnen van de elegantie. Het volledig verdoken liggend beslag biedt een strak raambeeld. Het klare lijnenspel van het raam wordt niet langer door scharnieren onderbroken, wat slanke profielen mogelijk maakt. De symmetrie van het raam en de slanke profielen samen met het nieuwe design van de krukken creëren een perfecte optiek

Dankzij het innovatieve totaalconcept zijn de prestatiekenmerken en technische eigenschappen van het systeem gelijk aan die van opliggend beslag. De dragende componenten zijn in inox en waarborgen een hoge corrosiebestendigheid. Het onderhoud is minimaal en de reiniging zeer eenvoudig. Hiermee is ook de levensduur van het systeem gegarandeerd.

Met het verdoken liggend beslag beschikt de bouwheer over alle voordelen van moderne techniek gekoppeld aan een innoverend design.