Badkamers

Rainshower next generation

Je ziet ze en je wilt ze gewoon uitproberen. Extra vlak, met een frisgroene sproeikop en een maanwitte greep... de nieuwe Rainshowers® zullen gegarandeerd de aandacht trekken in de badkamer. Kleurrijk en met een uniek design zijn de drie douches een toonbeeld van originaliteit. Ze zitten vol verrassingen, joie-de-vivre en creativiteit. Een totaal nieuwe manier om van water te genieten en een budgetvriendelijk idee om je badkamerinterieur op te fleuren.

De Icon, Solo en Eco handdouches, de nieuwste generatie GROHE Rainshower® douches, doen hun intrede. De gestroomlijnde vormen zijn gebaseerd op de drie elementen van het GROHE Design DNA - de cirkel, de ovaal en de hoek van 7°.

Een fantastisch trio

Rainshower® Icon is de ultieme uitdrukking van stijl, het icoon van een nieuwe generatie douches die designliefhebbers van over de hele wereld aanspreekt. De ringvorm van de douchekop is niet alleen een nieuw concept in badkamerstijl, alle sproeigaatjes zijn zo ingesteld dat ze de perfecte regendouche produceren. De wetten van het douchedesign werden nooit eerder op zo’n subtiele manier betwist.

Rainshower® Solo is even bijzonder en uniek. De brede handdouche staat synoniem voor optimaal douchegenot. Heldere kleuren, een comfortabel straalpatroon. Modern doucheplezier met net dat ietsje meer.

Wie zegt dat de kop van een handdouche rond moet zijn? Rainshower® Eco is ovaalvormig. Deze douche is ontworpen om te passen bij de vorm van het menselijk lichaam dat, van bovenaf bekeken, ovaalvormig is. Het resultaat: het ideale straalpatroon. Een kleiner oppervlak, minder sproeigaatjes, ... minder pret? Niet met GROHE. Volop doucheplezier gegarandeerd. Rainshower® Eco: een douche die er anders uitziet, een douche die een plezier is om te hanteren, een douche die uiterst efficiënt is in waterverbruik.

GROHE EcoJoyTM

Milieubewustzijn en efficiëntie zijn de kenmerken van de nieuwe Rainshower® generatie. Alle leden van de GROHE EcoJoy™ productreeks garanderen een spaarzaam gebruik van water en energie, terwijl ze tegelijkertijd vlot en gemakkelijk in gebruik zijn. Rainshower® Icon, Solo en Eco zijn uitgerust met de unieke GROHE EcoButton. Deze gekleurde knop op de douchegreep maakt het mogelijk om het waterverbruik te verminderen, zonder een gedeelte van de sproeigaatjes af te sluiten en zonder af te doen aan het doucheplezier.

Alle douches zijn uitgerust met de GROHE DreamSpray® technologie die zorgt voor een gelijke verdeling van het water over de sproeigaatjes - voor perfecte straalpatronen en maximaal doucheplezier. Een intense douche-ervaring waarin bespaard wordt op de natuurlijke hulpbronnen – een slimme, verantwoorde en duurzame keuze. Rainshower® Icon, Solo en Eco vormen een nieuwe generatie aparte en superieure douches.