Bedrijfsnieuws

RE-BATH viert feest!

RE-BATH Europe, de Belgische onderneming die het unieke RE-BATH concept voor badkamerrenovatie op de Europese markt lanceert, viert de opening van een nieuw hoofdkantoor te Aartselaar, Boomsesteenweg 41. Voor de gelegenheid wordt op 15 mei 2010 voor vrienden en zakenpartners een galadiner georganiseerd in San Marco Village. Daarnaast wordt iedereen van harte uitgenodigd in de verschillende showrooms te Aartselaar en Genk tijdens het opendeurweekend van 20 tot 23 mei 2010.

Zaakvoerders van RE-BATH Europe zijn Seka Dobric en Christian Lemable. Ze hebben reeds hun strepen verdiend in de bouwsector met het bedrijf D&L Vochtbestrijding, dat een jarenlange ervaring heeft in de bestrijding van vochtproblemen. Nu veroveren zij de Belgische en Europese markt met RE-BATH, de unieke formule voor de bouw of renovatie van een badkamer op één dag, zonder breekwerk, vuil of stof.

Om de succesvolle lancering en de opening van hun nieuwe hoofdkantoor te vieren, nodigt het duo vrienden en zakenpartners uit voor een onvergetelijke avond in San Marco Village, waar zij zullen worden verwend met een schitterend galadiner, wervelende shows en verrassende acts, waaronder onder meer een exclusief optreden van de band Clouseau. Onder de aanwezigen worden naast Seka Dobric zelf, Koen en Kris Wouters, ook bv’s als Jacques Vermeire, Sandra Joine, Stephanie Meire, Phaedra Hoste, Joyce De Troch en Filip Deslee verwacht.

Opendeurweekend 20 tot 23 mei

Bovendien wordt iedereen van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de prachtige showrooms tijdens de opendeurdagen van 20 tot 23 mei. Men kan er onder meer de unieke en verfrissende ontwerpen bekijken die gerenommeerd interieurarchitect Filip Deslee voor de Europese lijn uitdacht. Wie nu alvast een idee wil krijgen van de vele mogelijkheden die RE-BATH te bieden heeft voor de creatie van een nieuwe, gepersonaliseerde badkamer, kan reeds op de site www.rebath.be terecht om er met behulp van de designsoftware en handige configuratietools zijn eigen badkamermodel samen te stellen.
Build for Life