Bedrijfsnieuws

Quick-Step behaalt opnieuw 3 toonaangevend Awards

De toonaangevend Engelse vakbladen Retail Floors en Contract Floors hebben opnieuw hun jaarlijkse Awards uitgereikt. En dat hebben ze bij Quick-Step geweten …

In het luxueuze en volgelopen Vinopolis in het stadscentrum van Londen mocht Communication & Sponsoring Manager Philiep Caryn maar liefst 3 Awards in ontvangst nemen uit de handen van Mr. Tom Bourne, die samen met Mr. David Stroud de stuwende kracht is achter het concern van Networks Business Publishing, de uitgeverij die de Awards in het leven riep en nog altijd trouwens de drijvende kracht is achter de uitreiking.

“Ongeveer 8.500 personen hebben aan de voting deelgenomen en in de categorie van “Best Laminate flooring manufacturer 2004” was Quick-Step werkelijk outstanding en winnaar met lengtes voorsprong zoals Paolo Bettini of Tom Boonen het meestal doen in het wielrennen “ aldus Quick-Step verantwoordelijke Philiep Caryn.

Quick-Step behaalde ook nog volgende niet te versmaden prijzen : “Best laminate supplier 2004 in UK” zowel wat de keuze van het groot publiek betreft als van de vakjury van Networks Business Publishing. Bij deze Award uitreiking waren vakmensen en consumenten het dus met elkaar eens.

Het is immers het 5 opeenvolgende jaar dat Quick-Step bij Networks in de prijzen valt wat de Awards betreft.

“De laatste 5 jaar behaalde Quick-Step talrijke internationale Awards, maar deze is samen met de Award van het leading consumentenblad House Beautiful wat men in wijntermen een “Grand Cru” noemt” aldus Philiep Caryn.
Build for Life