Bedrijfsnieuws

Promotionele acties van Deceuninck op Batibouw 2009

Deceuninck neemt ook deel aan de 50ste editie van Batibouw. Los van de nieuwe kleuren, omber- en kwartsgrijs, en de talrijke innovaties zoals o.a. het nieuwe rolluiksysteem en het nieuwe terrasconcept legde Deceuninck vooral de nadruk op haar particuliere promotionele acties.

Deceuninck ramen en deuren promoactie, bespaar 250 €

Deceuninck, producent van pvc raam- en deursystemen, zet met de campagne ‘Stop met geld door het raam te gooien’ aan tot denken. Ondanks stijgende energieprijzen, dalende koopkracht en woelige economische tijden, lijken heel wat mensen niet te beseffen hoeveel geld ze dagelijks verkwisten. En dat terwijl het nu meer dan ooit verstandig is om te investeren in duurzame – en dus ook kostenbesparende – oplossingen. De kwaliteit van ramen en deuren speelt hier een grote rol in, want slecht geïsoleerd schrijnwerk betekent evenveel als een hoge energiefactuur. Deceuninck wil iedereen wakker schudden. Op de campagnesite www.stopmetgelddoorhetraamtegooien.be vindt u naast een pak informatie ook een voordeelcheque van 250 euro. Deze kunt u gratis downloaden en verzilveren bij uw eerstvolgende aankoop van Deceuninck zendow: een duurzame oplossing voor uw ramen en deuren.
Alle info en voorwaarden:op www.stopmetgelddoorhetraamtegooien.be of www.deceuninck.be

Deceuninck terras promo actie, bespaar 100 €

Bent u als particulier van plan een nieuw terras aan te leggen of uw bestaand terras te vernieuwen? Kies dan zeker om voor een Deceuninck Twinson terras. Natuurlijk uitzicht, splintervrij, 100% recycleerbaar, duurzaam en hoge slipresistentie zijn maar enkele van de vele voordelen. Ook hier voorziet Deceuninck een extra voordeel : elke particulier die minimum 25m² Twinson terras aankoopt en zich online registreert, maakt kans op een aankoopkorting van 100 €.
Bijkomende info op www.twinson.net of www.deceuninck.be

Over Deceuninck

Deceuninck is een geïntegreerde groep van wereldformaat die gespecialiseerd is in compounding, matrijzenbouw, ontwerp, ontwikkeling, extrusie, veredeling, recyclage en spuitgieten van kunststofraamsystemen, -profielen en -dichtingen en composiettoepassingen voor de bouwindustrie. De groep is actief in meer dan 75 landen, telt 35 filialen (productie en/of verkoop) en stelt 2.810 personen tewerk, waarvan 660 in België. In 2008 realiseerde de groep een geconsolideerde omzet van 629 miljoen euro.