Interieur

Promotiedag Duurzame Verlichting 2011

Energik vzw en Groen Licht Vlaanderen organiseren op 7 april 2011 de feesteditie van de Promotiedag Duurzame verlichting in het Provinciehuis te Leuven. Het evenement zal weerom opgebouwd zijn uit een technologiebeurs en een seminar. De lezingen handelen dit jaar rond het thema ‘Intelligent Licht’, waarbij er niet alleen zal gesproken worden rond automatisatie van verlichting.

De 14 sprekers zullen u informeren over verlichting als innovatief, duurzaam, energiezuinig, flexibel, dynamisch of geautomatiseerd product dat aanleiding geeft tot een optimaal visueel comfort met een minimaal verbruik. Onderwerpen zijn de nieuwe ontwikkelingen rond verlichting, vernuftige totaaloplossingen, nieuwe LED technologieën, bijzonder armatuur ontwerp met minimale verblinding, wagonverlichting, buitenverlichting in de toekomst, lichtplanning, glasvezeltechnologie, daglichtsystemen,… en veel cases.

Het seminar wordt afgesloten met een panelgesprek waarbij de vraag wordt gesteld of de LED als lichtbron nu al de meest ‘intelligent keuze’ is voor al uw toepassingen.

Het volledige programma vindt u op de website www.groenlichtvlaanderen.be

Lees verder op Architectura.be