Powerwall isolatie voor buitengevels nu ook in dikte 90 mm

18 april 2013 Bron: Recticel Insulation
De buitengevelisolatie Powerwall is nu ook beschikbaar in dikte 90 mm met een RD waarde van 3,75 m²K/W. Hiermee voldoet u ruimschoots aan de huidige isolatie-eisen bij renovatie. Powerwall isolatie voor buitengevels maakt deel uit van het Isofinish concept.

Isofinish en Powerwall: het isolatie- en afwerkingsconcept voor buitengevels
Isofinish is een compleet en innovatief concept voor buitengevelisolatie met Powerwall. Het systeem combineert Powerwall isolatieplaten, regelschroeven en een buitengevelbekleding naar keuze. Zo creëert u een brandveilig, duurzaam en doorlopend isolatieschild met een hoog rendement. Dit buitengevelisolatiesysteem met Powerwall biedt heel wat mogelijkheden op het gebied van esthetische afwerkingen. Van sidings, steenstrips, leien en pannen over zink en hout tot vezelcementplaten. Voor elk wat wils!

Een isolatieschild met hoog rendement
Gezien haar beperkte dikte en de uitstekende isolatiewaarde, is de Powerwall isolatieplaat de ideale oplossing voor de buitenisolatie van muren. Powerwall neemt weinig plaats in, zakt niet door en heeft een uniek tand- en groef kliksysteem, waardoor de kans op energielekken bijna nihil is. Bovendien zijn de plaat en haar bekleding volledig waterbestendig: ze kan dus worden geplaatst tot op het niveau van het maaiveld zonder bijkomende waterdichte folie. De isolatieplaten hebben bovendien ook een handige rasterprint en door de bijzondere samenstelling van het TAUfoam by Recticel schuim zijn ze uiterst brandveilig.

Powerwall heeft een uiterste goede isolatiewaarde (λD 0,024 W/mK) en is net zoals alle Recticel isolatieproducten Keymark gecertificeerd: een garantie voor de uitstekende kwaliteit!

Meer info op de website www.recticelinsulation.be

Bezoek Recticel Insulation op de PassiveHouse beurs, stand A210.
Tour&Taxis Brussel, 3-5 mei 2013 - www.passivehouse.be
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo