Isolatie Special

Powerroof: de ultieme garantie op een efficiënte dakisolatie

8 november 2012 Bron: Recticel Insulation
Het dak is een van de belangrijkste elementen van uw woning. Bij veel woningen gaat immers de warmte via het dak verloren. Dit zorgt niet alleen voor een hoge energierekening maar veroorzaakt ook vocht- en condensatieproblemen. Vandaar het grote belang van een goede dakisolatie.
Met Powerroof heeft Recticel Insulation een uniek isolatiesysteem voor hellende daken ontwikkeld. De eenvoudige plaatsing en de bijzondere samenstelling van het isolatieschuim maken dit hét isolatiesysteem voor uw dak.Wanneer bij Powerroof® isolatie wordt gesproken over een eenvoudige plaatsing, dan bedoelt men ook effectief een eenvoudige plaatsing. Powerroof® isolatieplaten worden immers bovenop de houten dakstructuur geplaatst (Sarking systeem) en de platen worden nadien bekleed met de waterdichte, dampopen Rectivent® onderdakfolie. Zo worden de drie traditionele isolatiefasen (het onderdakscherm, de thermishe isolatie en het dampscherm) in één keer uitgevoerd. Ook het gebruik van de unieke Rectifix® schoreven helpt een correcte en duurzame bevestiging van uw dakisolatie te bekomen. De perfect aansluitende tand-en-groef verbinding zorgt ervoor dat er een doorlopend isolatieschild gevormd wordt en dat het dak volledig winddicht wordt gemaakt.Door de bijzondere samenstelling van TAUfoam by Recticel® is Powerroof® dakisolatie uiterst brandveilig en heeft het ook een uitstekende isolatiewaarde (λD= 0,024 W/mK).

Als laatste voldoet Powerroof® isolatie aan de strengste opgelegde normeringen en worden alle opgegeven waarden gecontroleerd door een onafhankelijk testcentrum. Hierdoor biedt Recticel Insulation als enige harde isolatieplaten in polyurethaan met het Keymark kwaliteitslabel aan.

Download nu de productbrochure en de productflyer van Powerroof

  
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo