Polikliniek van de toekomst voor ziekenhuis Gelderse Vallei

  NL   17 maart 2017 Bron: Strukton
Polikliniek van de toekomst voor ziekenhuis Gelderse Vallei
Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede en Strukton Worksphere tekenden deze week een contract voor de renovatie van alle poliklinieken. In de komende twee jaar zullen de poliklinieken in het ziekenhuis aangepast worden aan de wensen en eisen van de toekomst. De eerste verbouwingen starten in de poliklinieken van afdelingen cardiologie, oncologie, neurologie, chirurgie en op de preoperatieve polikliniek. De poliklinieken blijven gedurende de verbouwingen in bedrijf. De veiligheid voor de patiŽnt en bezoeker gaat boven alles bij deze renovatie.

De poliklinieken worden gerenoveerd en gemoderniseerd en krijgen een nieuwe indeling. Strukton Worksphere zal in bouwteamverband het proces integraal aanpakken, waarbij zowel het bouwkundige, werktuigbouwkundige als elektrotechnische ontwerp alsook de uitvoering onderdeel is van de opdracht.

Gefaseerde aanpak

In de aanpak van Strukton Worksphere wordt door de gefaseerde aanpak en veel aandacht voor veiligheid en kwaliteit, de hinder beperkt en de continuÔteit van de zorg gegarandeerd. Een vast uitvoeringsteam van Strukton Worksphere zal vanuit de LEAN-filosofie de aanpassingen in de poliklinieken realiseren. De aanvoerroutes door het ziekenhuis, het transport met afgesloten (rol)containers; alles is erop gericht om hinder door geluid, trillingen of stof te voorkomen. De zorg gaat immers continu door. Het comfort en de veiligheid voor patiŽnten, bezoekers en medewerkers is eerste prioriteit tijdens deze renovatie.

Specialisten pur sang

Een integraal technisch team van Strukton Worksphere, waarin elektrotechnische, werktuigbouwkundige, regeltechnische en bouwkundige expertise is geborgd, is gespecialiseerd in het inrichten van een veilige en goed georganiseerde uitvoering bij zorginstellingen. ContinuÔteit van de zorgverlening en het minimaliseren van tot overlast leidende factoren zijn hierbij ons uitgangspunt. Met de start van de polikliniek van de toekomst zet Ziekenhuis Gelderse Vallei een nieuwe stap naar de beste zorg in een gezond gebouw.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo