Interieur

Plattelandshuis met zeer moderne inslag (fotospecial)

Sfeervol huis met ongelooflijk mooie combinaties van eikenhout, roestvrij staal, cederhout, glas en beukenhout. De eigenaars houden van grote meubels en een rustig interieur. Dit vakantiehuis is een juweeltje. Lees snel verder en bekijk de foto's. Dit vakantiehuis met twee verdiepingen ligt op een kunstmatige heuvel en kijkt uit over boerderijvelden die in hun oude staat zijn teruggebracht en een natuurlijke vijver. Er is een gastenverblijf naast het huis en een corridor tussen deze twee gebouwen in.

Ten oosten van het huis ligt een parkeergedeelte. Cederhouten planken die elkaar overlappen, vormen de buitenkant van het huis. Aan de noordkant zijn veel ramen gemaakt zodat er een mooi uitzicht op de vijver is. Een pergola en een traliewerk vormen de ingang van een omheind gedeelte dat om de het zwembad aan de westkant van het huis ligt.

In de woonkamer zie je de stalen open trap die door het midden van het huis loopt. De treden zijn van eikenhout, gebeitst om bij de vloer te passen, en lopen omhoog naar de eerste verdieping. In de eetkamer schreeuwt de grote eettafel om aandacht met zijn centrale ligging.

De eetkeuken krijgt het meeste zon. Doorschijnende kastdeuren met glas en roestvrij staal hangen boven beukenhouten kasten en aanrechten van gepolijst graniet. Een matglazen spatscherm maakt het helemaal af.

Deze fotospecial staat helaas niet meer online.