Interieur

Planttrekker - planten soigneren kan je leren

Planttrekker - planten soigneren kan je leren
Scheur die zakken potgrond maar open, want dit boek geeft je groene vingers een heuse boost! Planten soigneren kan namelijk iedereen leren, zeker wanneer de Planttrekker je op weg helpt met een heleboel praktische tips en tricks waar je thuis mee aan de slag kunt. De eerste stap bestaat erin de juiste plant te kiezen – uit honderden soorten! – voor je interieur.

In dit boek leer je

  • Groene vingers kweken: alles over het verzorgen van je kamerplanten, water geven, sproeien, de juiste standplaats, beestjes bestrijden, ...
  • Planten verpotten: alles over het correct verpotten van je kamerplanten, het kiezen van de juiste pot en potgrond én een duidelijke samenvatting om te weten welke planten je wanneer moet verpotten.
  • Vermeerderen & stekken: handige tips om het vermeerderen en stekken van je kamerplanten vlotter te laten verlopen.
  • Terrariums bouwen: een praktische gids over het opbouwen van verschillende soorten terrariums vol groen, met tips voor het verzorgen van je kleine ecosysteem.
  • Plantenwegwijzers: tabellen met makkelijke & moeilijke planten, giftige en veilige planten, schaduw- en zonplanten en nog veel meer.

Heb je iets meer ervaring en is je jungle thuis al lekker uitgebreid? Dan is dit boek een prima aanvulling om je groene vingers naar the next level te brengen, dankzij de unieke tips en verhalen van de Planttrekker.

Meer info en bestellen via deze link.

Thomas Goyvaerts alias de Planttrekker startte zijn groene carrière in de bloemenwinkel van zijn ouders te midden van de Vlaamse velden. Na een jeugd vol groene vingers trok hij naar Antwerpen om zijn eigen urban jungle te starten met meer dan 400 planten. Ondertussen heeft hij zijn groene passie uitgebouwd tot een fulltimejob. Hij geeft wekelijks plantenworkshops en interviews in België en Nederland en schrijft voor kranten en tijdschriften. Zijn groene avonturen deelt hij via zijn Instagramaccount @Planttrekker met meer dan 120.000 volgers.