Algemeen

Plannen voor waterparadijs Waterworld in Landgraaf

Aan de gemeenteraad zijn de plannen gepresenteerd voor een nieuw indoor Waterparadijs, Waterland Rouenhof Landgraaf. Belevingsconcept "Waterworld Indoor" is een trend. Een nieuw innovatief en vooral actief belevingsconcept, gericht op een jong publiek en volwassenen, waarbij alles om water draait. Indoor wakeboarden en waterskien, windsurfen, flowriden, scubadiving en last but not least zwemmen. Met geschikte faciliteiten voor het houden van nationale en internationale wedstrijden op het gebied van indoor watersporten.

Een hoogwaardig alternatief voor de leden van Nimo. Aanvullend op de bestaande voorzieningen in Landgraaf zal deze dagrecreatie Landgraaf als leisure gemeente nog sterker op de kaart zetten. Net zoals een skivakantie begint in Landgraaf zal dadelijk ook de zomervakantie beginnen in Landgraaf.

Verblijfsrecreatie "Waterworld Resort" is uniek omdat er nog geen groen verblijfspark bestaat. Onopvallend verscholen in het landschap, optimaal gebruikmakend van de hoogtelijnen en de kwaliteiten van het gebied respecterend. Het concept bevat een primeur op het gebied van verblijfsrecreatie in de vorm van boswoningen.

De volgende partijen zijn betrokken bij de plannen:

- Van Wijnen Recreatiebouw BV te Deventer
- PRM Maastricht
- Van den Oever, Zaaijer & Partners Architecten te Amsterdam
- Ingenieurs- en adviesbureau Search BV te Heesweek en Amsterdam
- Vado Properties Maastricht B.V. te Maastricht

De gemeenteraad van Landgraaf beslist binnenkort of Waterworld Landgraaf gerealiseerd zal worden.
Build for Life