Domotica

Picoforte : Gedroomde akoestiek en innovatieve technologie

KEF, gespecialiseerd in hifimateriaal en home cinema, begeeft zich met de lancering van een luidsprekersysteem met docking station op de markt van de iPod en andere mp3-spelers.
Het KEF Picoforte™-concept is het ideale multimediasysteem met luidsprekers voor een optimaal geluid van uw iPod of mp3-speler. De klasse D-versterker voor geluidbestanden, eigenlijk een hifiminiketen met het beste digitale geluid van de KEF Uni-Q®-technologie, laat de luisteraar van een perfecte klank genieten. En dankzij de optionele subwoofer kunnen liefhebbers hun muziek nog meer kracht geven.


KEF ook voor video

KEF heeft ook een S-Video of composietuitgang voor het afspelen van de beeldbestanden op uw iPod of mp3-speler. Zo kunt u uw favoriete clips of films zonder probleem op het televisiescherm bekijken.


Een Picoforte voor elke smaak

De Picoforte 3 heeft luidsprekers van het KHT3000-gamma en de Picoforte 1 van het KHT1000-gamma, en deze laatste heeft dezelfde luidsprekerunits als het KHT5000- en KHT6000-gamma (ga voor meer info over de producten naar: www.kef.com).

Dankzij de ultradunne infraroodafstandsbediening kunt u het geluid perfect instellen en alle functies van uw i-Pod gebruiken.


Prijs en beschikbaarheid

Deze twee modellen zijn beschikbaar in ‘zwart glanzend’ en ‘wit glanzend’ en de aanbevolen prijs bedraagt € 399 (inclusief btw) voor model 1 en € 599 (inclusief btw) voor model 3. U vindt het Picoforte-systeem en alle andere KEF-producten bij de gebruikelijke verdelers. (www.kef.com).