Binnenafwerking

Persoonlijk met een vleugje kleur

Persoonlijk met een vleugje kleur
Tijd om kleur te bekennen, nu de lente voor de deur staat. Aanstekelijk voor je goede humeur én ideaal om je interieur een persoonlijke toets te geven. Van geweldig geel over blits blauw tot rebels rood, met het magazine KLEUR inspireert kleurkenner Histor je eindeloos. Want het zijn juist de nuances die je leven rijk en interessant maken, net zoals spannende of subtiele kleurspelingen je interieur persoonlijkheid geven.

Geweldig geel

Lentekriebels? Haal de zon in huis met geweldig geel. Deze frisse kleur brengt leven in je interieur en schept tegelijk een vrolijke warmte. Kortom, een vleugje geel creëert een prettige omgeving om te eten, te slapen, te studeren of te spelen!

Blits blauw

Donkerblauw of hemelsblauw, kinderen zijn gek van deze stoere kleur. Een blits blauwe wand of blauw plafond is gegarandeerd COOL! Bovendien werkt deze kleur kalmerend. Ideaal om de kids naar dromenland te helpen...

Rebels rood

De kleur van liefde en hartstocht zorgt voor een pittig en temperamentvol interieur. Van een volledig rode of oranje muur tot een subtieler accent, rood gaat niet ongemerkt voorbij. Handig ook om een speels effect te creëren of om een strakke zwart-wit ruimte stijlvol te breken.

Perfect Finish muurverf mat, extra mat en zijdeglans is beschikbaar vanaf 17,45 EUR/ 1L