Veranda - Overkappingen

Pergola als partyplace to be

Pergola als partyplace to be
Een tuinfeest met alle toeters en bellen? Zeker! Een week vooraf bezorgd uitkijken naar de weersvoorspellingen? Niet nodig! Een Renson terrasoverkapping geeft je alle mogelijkheden voor je volgende outdoor party in stijl … én in de beste omstandigheden. Of je nu een verjaardag viert, je huwelijk bezegelt in je eigen tuin of gewoon zin hebt in een stevige party: de groene omgeving zet meteen de juiste sfeer.

Pergola als partyplace to be
Je maakt het onder het lamellendak van je ‘buitenleefruimte’ trouwens zo luxueus als je zelf wil. Geïntegreerde ledverlichting, premium speakers of zelfs een scherm voor videoprojectie? Glazen wanden die je eenvoudigweg openschuift via de app? Geef je gloednieuwe feestlocatie thuis zelf vorm. Trek de zon maximaal binnen voor je zomerse party of hou maak het gezellig warm onder je pergola terwijl het winterse weer buiten raast. Zelfs een stevige plensbui of het vallen van de avond zet geen domper op de sfeer.


Waan jezelf David Guetta achter de decks of boek een dj die perfect aansluit bij je favoriete muziekstijl en de gelegenheid. Ga je resoluut voor bubbels of haal je je favoriete cocktailrecepten uit de kast? Voorzie je een klassiek hapje of ga je voor amuses van sterrenniveau? Is er een dresscode of hou je het eerder casual? Als gastheer of vrouw kies jij de ingrediënten uit die jouw party een succes maken. Je terrasoverkapping vormt de perfecte buitensetting. Wedden dat je tuinfeest een plekje in het collectief geheugen krijgt? We verklaren de dansvloer alvast voor geopend.

Pergola als partyplace to be
Lees hier alles over de Renson terrasoverkapping.

Ook interessant