Duurzaam Bouwen

PassiveHouse Symposium op 7 oktober in Brussel

Op vrijdag 7 oktober 2011 organiseren Passiefhuis-Platform vzw en Plateforme Maison Passive hun 10de symposium over passief bouwen en verbouwen. Het programma loopt in twee zalen met 25 lezingen. Experts uit binnen en buitenland bieden jou vernieuwende projecten uit de woningenbouw, scholen- en kantoormarkt.

De deelnemer kan kiezen tussen twee parallelle sessies. Een achttal grote thema’s worden aangesneden: Zero Energy, Wijkontwikkelingen, Passieve koeling, Ventilatie en verwarming, Projectevaluatie, Future proof, Renovatie naar 100% passief, Passieve scholen en kantoren, Passieve appartementen en huisvesting.

Elk blok bestaat uit drie lezingen van 20 minuten. U bent vrij tussen de lezingen of tussen de blokken van zaal te veranderen zodat u steeds die lezing die je interesseert meepikt. Elke deelnemer ontvangt een conference Proceedings, een boek met de teksten van het symposium.

Het symposium dat haar tiende verjaardag viert wordt bijgewoond door 450 architecten, ingenieurs, projectontwikkelaars en beleidsmakers. Het geeft je een grondig inzicht in marktontwikkelingen in de Benelux en een uitgelezen kans om te netwerken met professionelen uit België, Nederland, Frankrijk en England. Het volledige programma bekijk je op www.passivehouse.be

Waar: hotel Crowne Plaza, Le Palace, Rue Gineste 3, 1210 Brussel bij place Rogier vlakbij het Noordstation.
Inschrijven op www.passivehouse.be