Duurzaam Bouwen

Passive House beurs: Passief en zeer energiezuinig wonen

Op vrijdag 10 september, zaterdag 11 en zondag 12 september organiseert Passiefhuis-Platform vzw in het Brusselse Tour & Taxis, PASSIVEHOUSE 2010, een beurs waar je alle bedrijven ontmoet die in de Benelux passief en zeer energiezuinig bouwen. We organiseren deze beurs voor de 9de keer. Ben je van plan om te bouwen of verbouwen om comfortabeler, klimaatvriendelijker en energiezuiniger te wonen, dan vind je hier alle informatie en leveranciers. Nieuwbouw en renovatie komen aan bod.

Zaterdag en zondag 11 en 12 september kan je als particulier van 10u tot 18u onze beurs met meer dan 100 stands bezoeken. Je maakt kennis met leveranciers, installateurs, architecten en bewoners met kennis van zaken. Bovendien biedt Passiefhuis Platform je lezingen van 30 minuten aan over bouwdetails, passief schrijnwerk, balansventilatie, renovaties naar zeer energiezuinige woningen,…
Fel gesmaakt zijn onze bewonerspanels, waar gezinnen die in passieve woningen leven hun ervaringen vertellen. Denk je binnenkort passief te bouwen dan komen onze planadviezen als geroepen.



Meer informatie vind je op onze website www.passivehouse.be
Een toegangsticket kost 5€

Op vrijdag 10 september is de beurs voorbehouden aan professionele bezoekers. Van 9u30 tot 17u30 kan je onze beurs met meer dan 100 stands bezoeken. Je maakt kennis met leveranciers, installateurs, architecten en bewoners met kennis van zaken. Bovendien biedt Passiefhuis Platform ism De Bouwunie, TD duurzame bouwschil, WTCB en VCB een lezingenprogramma aan met lezingen voor bouwprofessionelen.
Ben je actief in de sector van passief of laag energie bouwen dan is deze beurs de aangewezen plek om te netwerken, productkennis te vergaren, werkmethoden te verfijnen. Wil je jouw klanten verder helpen met luchtdichte oplossingen, zeer zuinige en comfortabele woningen dan is onze beurs een goede referentie.

Meer informatie en het programma vind je op onze website www.passivehouse.be ga naar professionele dag.
Toegang voor de professionele dag 10€.