Bedrijfsnieuws

Pan-All lanceert de Flush-Air in Parijs

Pan-All nv, toonaangevend Belgisch fabrikant van systeemwanden, neemt dit jaar deel aan de beurs BATIMAT (www.batimat.com), de internationale bouwbeurs in Parijs. Deze beurs voor professionelen vindt plaats van maandag 2 tot en met zaterdag 7 november nabij Porte de Versailles.
Systeemwanden, ook wel verplaatsbare wanden genoemd, zijn uitermate geschikt voor de (her)indeling van alle kantoorruimten. Deze wanden bieden economische, praktische en technische voordelen en ogen bovendien zeer esthetisch.

Naast het volledige gamma eigen gefabriceerde systeemwanden wordt in première de nieuw ontwikkelde FLUSH-AIR wand voorgesteld, een zeer exclusieve wand met dubbel gekleefd glas zonder verticale tussenprofielen.

Pan-All nv, opgericht in 1977 met hoofdzetel in Geraardsbergen, beschikt vandaag over een zeer rijke ervaring in het vervaardigen en plaatsen van verplaatsbare wanden. Naast het gamma systeemwanden vervaardigt Pan-All eveneens kasten en maatwerk. Het klantenbestand gaat van nationale overheidsinstellingen, over diverse Europese instanties, tot KMO’s en multinationals, dit zowel in binnen- en buitenland. 120 medewerkers vervaardigen en plaatsen jaarlijks om en bij de 75.000m² systeemwanden, goed voor een jaarlijkse omzet van meer dan 10.000.000,00 €.

Build for Life