Interieur

PIET blijft permanent in Gent

PIET blijft permanent in Gent
PIET, de voormalige pop-upwinkel in de Sint-Pietersnieuwstraat van Gent, wordt een permanente vestiging op dezelfde locatie. De nadruk ligt op interieur, decoratie en planten die een groene touch geven aan het geheel. Mooddesigner en brein achter PIET, Christophe Verbeke, selecteert high-end accessoires, hippe gadgets en exclusieve merken in een erg toegankelijke setting waar alles draait om beleving.

Meer dan ooit kunnen designliefhebbers zich vergapen aan hip meubilair en originele decoratie, signed by Mooddesign. Het drie maanden duren- de pop-upavontuur van Mooddesigner Christope Verbeke is uitgegroeid tot een succesverhaal en is tegenwoordig een vaste waarde in het Gentse straatbeeld. In de permanente vestiging van Piet - op dezelfde locatie als de pop-up - draait alles om de beleving: je kunt er snuisteren tussen design, interieuraccessoires en gadgets.

Praktisch
PIET is van maandag tot en met zaterdag open 11u tot 19u. Zo kun je na het werk nog even binnenspringen om last-minute een prachtig geschenk te kopen voor elke gelegenheid. Buiten de openingsuren maakt mooddesigner Christophe graag de tijd om je in alle rust te ontvangen en jouw specifiek project te bespreken.

Sint-Pietersnieuwstraat 94, 9000 Gent