Duurzaam Bouwen

PEFC-stand op Hout en Groen Wonen en Prowood

Het aanbod van producten met het PEFC-label kent een sterke opmars. Steeds meer consumenten houden bij hun aankoop rekening met de oorsprong van hun product en uiteraard spelen de bedrijven hier op in. PEFC Belgium vzw promoot in november het PEFC-label op twee belangrijke beurzen.

De beurs Hout en Groen Wonen, die plaatsvindt op 7 en 8 november in Antwerpen, zet duurzaam bouwen in de kijker. U vindt er standen over houtbouw, hernieuwbare energieën, duurzaam bouwen, gezond en natuurlijk wonen. Alle informatie voor uw toekomstige woning of uw verbouwprojecten onder één dak. PEFC is er aanwezig met een infostand over duurzaam bosbeheer en producten met het PEFC-label.
Plaats: Beurshallen De Waagnatie in Antwerpen. Info: www.houtengroenwonen.be.

Van 10 t.e.m. 14 november zet Flanders Expo in Gent de deuren open voor Prowood. Deze
professionele, technologische houtvakbeurs met internationale uitstraling verenigt een 200-tal exposanten. PEFC zal de professionele bezoeker info verschaffen over het PEFC-label. Kom zeker eens langs als u meer wil weten over het behalen van een PEFC-certificaat voor uw bedrijf en het aanbod van PEFC-gelabelde producten. (stand 4436)
Plaats: Flanders Expo in Gent. Info: www.prowood-fair.be.