Algemeen

Oren én ogen open voor de nieuwe KIT's

De nieuwe KITs – KEF Instant Theatres – hebben hun naam niet gestolen. Een paar kabels en evenveel minuten later kan je genieten van muziek, film of games – mét het spectaculaire surroundgeluid van KEF. De nieuwe thuisbioscopen zijn stuk voor stuk complete systemen, met 2 of 5 luidsprekers, een subwoofer met ingebouwde versterker, een cd/dvd-speler met HDMI-technologie en een radio. Kortom, alle redenen om de oren te spitsen...

De kracht van de nieuwe reeks KIT schuilt in eenvoud. De verschillende thuisbioscopen mogen dan hoogtechnologisch zijn, gemakkelijker in gebruik kan niet. En sneller aansluiten evenmin. Kortom, home cinema op zijn eenvoudigst, maar mét de garantie van een unieke klank en subliem beeld.

Bovendien kan de KIT-elektronica alle actuele audio- en videoformaten aan, zelfs via een externe harde schijf aangesloten via USB2 achteraan. Ook een MP3-aansluiting is standaard, het ontvangststation voor iPod is optioneel. Het nieuwe gamma is zeer uitgebreid, met KIT120, KIT530, en KIT 570W als topmodellen.



De drie nieuwe KITs in close-up:

• KIT120, een complete thuisbioscoop

Compact en krachtig, dat is de nieuwe KIT120 in een notendop. Deze complete thuisbioscoop staat voor een onberispelijk surroundgeluid met slechts twee frontluidsprekers. Daarbij zijn de laterale luidsprekers zo ontworpen dat ze een virtueel center en achtereffectkanalen genereren.

Richtprijs: 1.799 euro, btw inbegrepen
Kleuren: hoogglans zwart, mat zilver

• KIT530, ei zo ingenieus

KIT530 vertrekt vanuit het ultieme 5.1-systeem met eivormige luidsprekers – veelvuldig bekroond door de pers. Verder concentreert deze thuisbioscoop heel wat vernuftige technologie in luidsprekers met een diameter van 115 mm. Resultaat is ‘sealed suspension’ en een toegewijde ‘hoge prestatie’-centerluidspreker.

Richtprijs: 2.999 euro, btw inbegrepen
Kleuren: hoogglans zwart, mat zilver

• KIT570W, draadloze surround

Gedaan met kabels die door de kamer lopen. KIT570W introduceert draadloos surroundgeluid aan cd-kwaliteit. Deze home cinema is perfect voor grote flat screens en heeft 5 slanke satelliet- of vloerstaande luidsprekers, elk voorzien van twee 75 mm ‘long-throw’-basunits naast een 75 mm Uni-Q®-unit.

Richtprijs: 3.899 euro, btw inbegrepen
Kleuren: hoogglans zwart, mat zilver
Build for Life