Algemeen

Opslagruimte in Amersfoort huren is de ideale optie bij ruimtegebrek

Opslagruimte in Amersfoort huren is de ideale optie bij ruimtegebrek
Het huren van een opslagruimte is een mogelijkheid waar u misschien niet eerder aan gedacht heeft. En dat terwijl u - zoals veel huishoudens in Amersfoort - misschien wel te weinig ruimte in en rondom uw woning heeft. Door een opslagruimte te huren, lost u uw opslagprobleem op. Wij vertellen waarom!

  1. Door de jaren heen verzamelen we aardig wat spullen. Hoewel u sommige spullen al lang niet meer heeft gebruikt, wilt u ze wel bewaren. Door alles wat u niet wekelijks gebruikt naar een opslagruimte te brengen, creëert u in een handomdraai weer ruimte in uw woning.

  2. Een rommelige woning die vol staat met meubilair lijkt kleiner én zal minder snel verkocht worden dan een opgeruimde woning. Als u uw woning wilt verkopen of gaat verhuizen (en bijvoorbeeld kleiner gaat wonen), is het daarom verstandig om een deel van uw inboedel - tijdelijk - onder te brengen in een opslagruimte.

  3. Terwijl het buiten vriest ligt uw kledingkast vol met zomerkleding en tijdens een hittegolf komt u ineens uw skipak tegen: is dit herkenbaar? Overweeg dan om uw zomer- of winterkleding naar een opslagruimte te brengen. Zo creëert u meer ruimte en overzicht in uw kledingkast. Breng ook direct alle andere seizoensgebonden spullen - zoals wintersportartikelen en uw kampeeruitrusting - naar de opslag.

  4. Bent u een echte verzamelaar? Breng uw verzameling dan onder in een opslagruimte. Of het nu om oude motoren, postzegels of boeken gaat: u vindt altijd een opslag die groot genoeg is voor uw verzameling.

Eenvoudig een opslagruimte huren

Wilt u dringend opslagruimte huren in Amersfoort? Dat vindt u gegarandeerd bij de nieuwe locatie van Opslagman. Voor iedere opslagbehoefte, groot of klein, vindt u een self storage die u heel eenvoudig online kunt boeken. U vult een paar zoektermen in zoals de locatie, de grootte van de opslagruimte en vult uw persoonlijke gegevens in. Per mail krijgt u daarna een persoonlijke toegangscode waarmee u het terrein op kunt en uw gehuurde opslagruimte kunt betreden. Er worden ruime openingstijden gehanteerd, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. En dat het hele jaar door, alle dagen van de week. Blijkt dat de self storage te klein of juist te groot is? Dan ruilt u deze kosteloos om. Ook kunt u met de calculator op de site berekenen hoe groot de opslagruimte in uw geval moet zijn.

Veilig, droog en warm

Alle opslagruimtes van Opslagman Amersfoort, evenals de terreinen waar ze zich bevinden, worden maximaal beveiligd. Dat betekent dat u met een gerust hart uw kostbare goederen achter kunt laten. Ook zijn de ruimtes droog en warm zodat ze niets te lijden hebben onder de al dan niet tijdelijke opslag. Want voor een langere periode huren behoort zeker tot de mogelijkheden. Handig wanneer u kleinbehuisd bent maar wel een complete wintersportuitrusting voor het hele gezin ergens kwijt moet. Of uw favoriete vakantiebesteding is kamperen maar u hebt thuis geen ruimte om de benodigde spullen op te slaan. Huur dan een opslagruimte in Amersfoort bij Opslagman.

Kortstondig of als ondernemer een self storage huren

Gaat u verhuizen of verbouwen? Alles wat u op dit moment niet hoeft te gebruiken en veilig wilt bewaren plaatst u in uw opslagruimte. En wanneer het achter de rug is zegt u de huur gewoon weer op. Want deze is dagelijks opzegbaar. Zo betaalt u nooit langer dan nodig is. Hebt u een onderneming en kunt u de extra voorraad, seizoensgebonden artikelen of de oude administratie niet meer in uw pand kwijt? Huur een opslagruimte bij Opslagman en creëer zo weer meer ruimte op de werkvloer. Karren, een goederenlift en meer zijn voorhanden dus u kunt uw spullen makkelijk vervoeren naar en van uw self storage.

Build for Life