Bedrijfsnieuws

Opnieuw innovatie troef bij Renson op Batibouw

Innovatie troef op de stand van RENSON tijdens Batibouw. De markleider in ventilatie en zonwering toonde immers niet enkel heel wat innovatieve oplossingen, maar investeerde ook in een compleet nieuw standconcept. RENSON bouwde een klassieke en een moderne woning naast elkaar om de veelzijdigheid van zijn producten en systemen te demonstreren. De klemtoon lag nog meer dan andere jaren op het comfort of ‘well-being’ van de eindconsument. Batibouw werd opnieuw een succes voor RENSON. Wij zien de toekomst dan ook positief tegemoet.

Batibouw 2009 sloot zondag ll. zijn deuren. Meer dan 330.000 bezoekers werden geregistreerd – en velen hadden concrete vragen en (ver)bouwplannen. Ook voor RENSON was deze editie van Batibouw opnieuw een succes. Wie Hal 4 op de Heizel bezocht, kon gewoon niet aan de stand van RENSON voorbij: een uitnodigend standconcept vol innovatieve oplossingen voor een gezond binnenklimaat en een aangename temperatuur, en bovendien energiezuinig!

RENSON verving dit jaar zijn gekende concept met aluminium profielen en productmodules en bouwde een klassieke en een moderne woning naast elkaar op zijn standruimte. Op die manier was het mogelijk om de veelzijdigheid van de comfortoplossingen te demonstreren.
Het standconcept met zijn woningen, opgebouwd door Next Level (Maldegem), liet RENSON toe om de bezoeker de voordelen van de innovatieve oplossingen in een ware omgeving te tonen. Bij RENSON ligt immers de klemtoon op het ‘well-being’ van de eindconsument. “Alles wat we doen, doen we uiteindelijk voor het comfort van de gebruiker,” zegt Johan Debaere, woordvoerder van RENSON. “In eerste instantie ontwikkelen wij al onze oplossingen in functie van een gezond binnenklimaat. Maar ook het akoestisch en thermisch comfort zijn belangrijk! Wij willen de gebruiker in alle rust laten genieten van een goede luchtkwaliteit en een aangename temperatuur, zonder storend lawaai van voorbijrijdende wagens. Bovendien wil het oog ook wat … of net niet! Onze ventilatie- en zonweringsystemen worden gekenmerkt door discretie - onzichtbare integratie in eender welke bouwstijl.”

Nog even een kort overzicht van de nieuwe RENSON-oplossingen op Batibouw:
- Invisivent® AK33, zelfregelend geluiddempend ventilatierooster
- THK170, ventilatierooster voor natuurlijke afvoer in veranda’s
- Fixscreen® Mono AK, de discreet geïntegreerde windvaste verticale doekzonwering met extra thermisch en akoestisch comfort
- Topfix®, de windvaste screen voor horizontale toepassingen
- Vegascreen®, de elegante verandazonwering
- Loggia®, schuifpanelen met aluminium kader en ingebouwde lamellen of screens
- IO-Homecontrol®, de draadloze sturing voor de woning

Een uitgebreide lijst van nieuwigheden op een vernieuwd standconcept! “Het toont nog maar eens dat RENSON continu zijn bestaande producten optimaliseert en innovatieve oplossingen uitwerkt,” volgens Johan Debaere. “Ook in dit jubileumjaar, waar enkel over de economische crisis wordt gesproken, blijven wij investeren en zien de toekomst positief tegemoet.”
Build for Life