Algemeen

Open Wervendag wint 'de Eerste Prijs van de Bouwheer'

De Confederatie Bouw is als organisator en initiatiefnemer van “OPEN WERVENDAG” bijzonder tevreden met de Eerste Prijs van de Bouwheer. Deze derde editie van de “Eerste Prijs van de Bouwheer” werd door het vakblad Beter Bouwen & Verbouwen uitgereikt op Batibouw op woensdag 4 maart 2010.

"Open Wervendag wil het bouwvernuft en de dynamiek van de bouwbedrijven aan iedereen tonen. De bouwsector is inmiddels de grootste werkgever in ons land en is constant op zoek naar geschoolde arbeidskrachten. Dat vakmanschap wil zij tonen door iedereen mee te laten kijken over de bouwhekken van spectaculaire bouwwerven die anders verboden terrein zijn het grote publiek”, onderlijnde Robert de Mûelenaere, gedelegeerd bestuurder van de Confederatie Bouw.

Open Wervendag trok in 2009 bijna 70.000 bezoekers. Ook dit jaar organiseert de Confederatie Bouw haar vierde Open Wervendag in het voorjaar op zondag 30 mei 2010 met opnieuw spraakmakende bouwprojecten die opengesteld worden voor het grote publiek. “Deze Eerste Prijs van de Bouwheer bewijst dat hiervoor alvast een grote belangstelling bestaat en dat dit het imago van de bouw mee kan helpen verbeteren en jongeren motiveren om voor de bouw als toekomstgerichte werkgever te kiezen”, aldus Robert de Mûelenaere.
Build for Life