Verwarming & Sanitair

Ontdek de nieuwigheden van Radson op Batibouw 2016

Ontdek de nieuwigheden van Radson op Batibouw 2016
Radson introduceert op Batibouw 2016 twee elektrische nieuwkomers in haar radiatorengamma:Yali Ramo en Yali Parada. Elektrische radiatoren hebben het grote voordeel dat ze eenvoudig kunnen worden gemonteerd. Indien in bepaalde ruimtes van de woning – bvb. de badkamer, studeerkamer, hobbyruimte,… – nog geen centrale verwarming aanwezig zou zijn, hoeft men dankzij deze handige oplossing dus niet speciaal leidingen te gaan leggen.

De Yali Parada (met vlakke voorzijde) en de Yali Ramo (met geprofileerde voorzijde) hebben beide rechte zijpanelen en een decoratief bovenrooster. De comfortabele stralingswarmte wordt geleverd door milieuvriendelijke plantaardige olie. Beide zijn snel en eenvoudig te installeren.

De Yali Parada is een eenvoudige en tegelijk krachtige aanvulling voor elke ruimte, met een instelbare oppervlaktetemperatuur volgens 3 afgiftes (90°C, 75°C of 60°C). Het temperatuurbereik, de bedrijfsmodi en de maximale oppervlaktetemperatuur zijn via de digitale display instelbaar en bieden flexibiliteit en gebruiksgemak. De Yali Ramo heeft dezelfde intelligente kenmerken als de Yali Parada, maar biedt met zijn geprofileerde voorzijde een alternatief op het vlak van design.

Ontdek de nieuwigheden van Radson op Batibouw 2016 - Yali Ramo
Yali Ramo

Het mag duidelijk zijn dat de keuze voor een radiator gaat best gepaard met de nodige zorgvuldigheid. Verwarmingscomfort en warmteafgifte is een absolute voorwaarde, maar ook de stijl van de radiator moet perfect passen bij de ruimte. Radson wil haar klanten begeleiden in de zoektocht naar de ideale radiator voor hun interieur.

Midden oktober lanceerde Radson daarom een gloednieuwe website voor particulieren rond het centrale thema “Renovation needs Inspiration”. Via dit nieuwe digitale platform wil het bedrijf webbezoekers nog beter helpen en hen in hun bouw- of renovatieproces de nodige inspiratie bieden bij de keuze van hun radiatoren.

“Wie een nieuwe verwarmingsinstallatie plaatst, zit met heel wat vragen, en daar trachten we bij Radson een antwoord op te bieden”, aldus Stefan Ramos, Brand Marketing manager bij Rettig ICC, moederbedrijf waartoe o.a. het merk Radson behoort.

Richtprijs Yali Parada: vanaf 472 euro exclusief BTW
Richtprijs Yali Ramo: Vanaf 519 euro exclusief BTW

U vindt Radson tijdens Batibouw 2016 in Paleis 12, stand 108

Ook interessant