Ontdek Powerwall op bis, de perfecte isolatie voor buitengevels

10 oktober 2012 Bron: Recticel Insulation
Met zijn uitstekende isolatiewaarde is Powerwall de ideale oplossing voor het doorlopend isoleren van buitengevelmuren, en dit van kelder tot dak. Powerwall isolatie maakt ook deel uit van het Isofinish® concept, een compleet en innovatief systeem dat Powerwall® isolatieplaten combineert met regelschroeven en een buitenbekleding naar keuze.

Powerwall is een isolatieplaat met een kern in TAUfoam by Recticel, een hard polyisocyanuraatschuim dat bekend staat voor zijn verhoogde brandveiligheid en zijn uitstekende isolatiewaarde (ëD= 0,024 W/mK). Verder is Powerwall® aan beide zijden bekleed met een duurzame, waterdichte bekleding, namelijk zuivere aluminiumfolie van ca. 50µ. Bovendien draagt Powerwall® isolatie het Keymark label, een extra garantie voor een uitstekende kwaliteit.

Powerwall buitengevelisolatie neemt weinig plaats in, zakt niet door en heeft een uniek tand-en-groef kliksysteem dat energielekken geen kans heeft. Powerwall isolatieplaten kunnen in een mum van tijd geplaatst worden en zorgen voor uitstekende thermische prestaties, zowel in nieuwbouw als renovatie.

Powerwall isolatie kan in combinatie gebruikt worden met het Powerroof systeem voor hellende daken en met de Eurofloor® vloerisolatie om een doorlopend isolatieschild voor het hele huis op te bouwen. Het Isofinish® systeem waar Powerwall® integraal deel van uitmaakt, biedt meer mogelijkheden dan andere systemen doordat het lattenwerk perfect uitlijnbaar is met de regelschroeven, wat garant staat voor een perfect rechte buitengevelafwerking. Bovendien wordt het regenwater sneller afgevoerd en wordt condensatie vermeden door de geventileerde spouw.

Bezoek Recticel Insulation tijdens de BIS-beurs van 6 tot 14 oktober 2012.
U vindt Recticel Insulation in Flanders Expo Gent, Hal 1 stand 1093.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo