Ondernemerschap staat centraal tijdens 20ste Vastgoedcongres

  BE   5 november 2019 Bron: CIB
Ondernemerschap staat centraal tijdens 20ste Vastgoedcongres
Op vrijdag 29 november 2019 vindt de 20ste editie van het Vastgoedcongres plaats in Flanders Meeting & Convention Center Antwerp. Dit jaar staat ondernemerschap centraal. Elk ondernemersverhaal start met dromen. Maar ondernemen is ook een verhaal van durven en mislukken, van vallen en opstaan. Samen met enkele gedreven ondernemers uit diverse sectoren gaat CIB Vlaanderen, de vertegenwoordiger van de Vlaamse vastgoedsector, op zoek naar de ingrediŽnten van succesvol ondernemerschap.

Tijdens een panelgesprek onder leiding van Lisbeth Imbo vertellen topondernemers Wouter Torfs (Schoenen Torfs), Eline De Munck (Odette Lunettes) en Jeroen Lemaire (In The Pocket) hoe zij erin slaagden om hun droom waar te maken. Ze getuigen over hun dromen en hun successen, maar ook over de obstakels en onverwachte hindernissen op hun parcours.

Daarnaast zijn er verschillende inspirerende break-out sessies over ondernemerschap en actuele vastgoedtopics. Naast ondernemerschap komen deze themaís aan bod: verkoop & verhuur, mede-eigendom, nieuwbouw, digitalisering en werkgevers & werknemers. Verwacht je aan een dag vol kennis, tips en netwerkmogelijkheden. Het volledige programma kan je vinden op www.vastgoedcongres.be. Wacht niet te lang om in te schrijven, want sommige break-out sessies zijn ondertussen al volzet.

Meer info en inschrijven

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo