Algemeen

Officiële uitreiking van de bouwwaardebonnen op 23 juni

Via een legitieme schenking van de bouwaannemer Leon Lootens kan de Confederatie Bouw reeds decennia lang de bouwvakscholen in West-Vlaanderen ondersteunen bij het waarderen van de afstuderende bouwleerlingen. De Confederatie Bouw West-Vlaanderen vzw wenst als meest representatieve werkgeversorganisatie in de bouwsector (www.confederatiebouw.be/westvlaanderen) via een nieuwe dynamiek de verdienstelijke bouwleerlingen te waarderen.

Maandagavond 23 juni aanstaande zullen in de Confederatie Bouw te Kortrijk 27 bouwwaardebonnen van elk 180,00 EUR worden uitgereikt aan de meest verdienstelijke bouwleerling van elke West-Vlaamse bouwvakschool. In totaal wordt er dus 4.860,00 EURO geschonken.

Elk bouwvakschool koos zelf zijn meest verdienstelijke leerling. Dit is telkens een leerling uit het 6de of 7de jaar van een bouwrichting die volgens de schooldirectie dit schooljaar in het oog springt met zijn inzet, verdiensten, interesse, vakkennis, - en daardoor de titel van - verdienstelijke bouwleerling” verdient.

De leerlingen kunnen daarna met hun waardebon in een winkel naar keuze bouwgereedschap en/of producten aankopen.
Build for Life