Vloerbekleding

Novilon, de vloer die alles heeft

Novilon is een mooie vloerbekleding, die zich moeiteloos voegt naar uw wensen. Dat komt door de vele verschillende kleuren, dessins en structuren. Metaalgetinte dessins, houtpatronen, moderne kleuren en tegelstructuren, u vindt ze allemaal terug in de collectie.

Novilon is een praktische vloerbekleding waar vlekken en vuil nagenoeg geen vat op hebben. Daarom kost het dagelijks onderhoud u nauwelijks tijd. Novilon is zacht en warm aan de voeten en bovendien antistatisch. Het harmonieert met de warmte van uw interieur en zorgt voor rust en stilte door de geluiddempende kwaliteiten. Tot slot: de levensduur. Novilon is gemaakt om lang, heel lang mee te gaan. Daarvoor zorgen de oersterke dikke toplaag (Diamond Seal) en een stevige structuur die jaar na jaar flexibel blijft. Dus als je alles bij elkaar optelt, is Novilon de enige vloer die écht alles heeft.

Gemakkelijk
Novilon is dankzij Noviclean, een extra intensieve behandeling tijdens het productieproces, perfect te reinigen: stofwissen, vlekken verwijderen en af en toe nat afnemen is het enige wat u hoeft te doen om jaren van uw vloer te kunnen genieten.

Bovendien is Novilon de enige vloerbekleding die zelfs tot een oppervlakte van 40 m² heel eenvoudig los te leggen is. Het krult en krimpt niet, dus een strak resultaat is gegarandeerd. Novilon, met recht een heel gemakkelijke vloer.



De duurzame vloer
Niets is vervelender dan een vloer waar na een jaar intensief gebruik het moois al af is. Met Novilon hoeft u daar niet bang voor te zijn, want Novilon heeft als enige Diamond Seal, een sterke beschermlaag die zorgt voor extreme kras- en slijtvastheid. En dat is nog maar één aspect van het duurzame karakter.

Er zijn er veel meer. We noemen Solid Core 10, het kwaliteitsmerk dat ervoor zorgt dat indrukken van stoelpoten en kasten snel verdwijnen. We noemen de blijvend flexibele rug die ervoor zorgt dat de vloer jaar na jaar comfortabel blijft veren.

U merkt het, Novilon neemt duurzaamheid serieus en garandeert dat ook, tot 15 jaar! Voorwaarde is wel dat de vloer correct is gelegd. Is dat het geval, dan krijgt u uw eigen bewijs van kwaliteit. Met de duurzaamheid van Novilon zit het dus wel goed.