Algemeen

Nominaties Houtprijs 2003 bekend gemaakt

Het Centrum Hout heeft de nominaties voor de Houtprijs Architectuur 2003 bekendgemaakt.


Drie projecten zijn voor de prijs genomineerd [zie foto van links naar rechts]: De ecologische zorgboerderij in Haren van Onix Architecten uit Groningen, het crematorium in Haarlem van architect Herman Zeinstra uit Amsterdam en de Skatebowl in Eindhoven van Maurer United Architecten uit dezelfde stad.

Uit de meer dan 70 inzendingen - alle te zien in de special op Bouw & Wonen - heeft de jury een top-tien samengesteld [inclusief de drie bovenstaande nominaties] waaruit op internet de publieksprijs kan worden gekozen. De overige zeven uit die top-tien staan op de onderstaande foto.


Het betreft van links naar rechts en van boven naar beneden: Woonhuis GG in Nijmegen van Hoogte Twee Architecten uit Arnhem, woningbouw Bickerseiland van HM Architecten uit A'dam, het paviljoen Posbank op de Hoge Veluwe van Search Architects uit A'dam, de uitbreiding van een villa in Zeist van Artesk Architecten uit Maastricht, complex woningen op het Zenderpark in IJsselstein van Kingma Roorda uit Rotterdam, complex woningen in Almere van Min 2 Bouwkunst uit Bergen NH en het houten straatmeubilair voor Tilburg van MTD Landschaps architecten uit Den Bosch.

Bekijk nu alle inzendingen
Build for Life