Keukens

Nomax WAN, het all-in-wan statement piece voor elke design keuken

Nomax WAN, het all-in-wan statement piece voor elke design keuken
Na 10 jaar experimenteren in design maatkeukens, lanceert Brussels ontwerpbureau PJMARES het ultieme keukenmeubel: de Nomax WAN series. Dit design meubelstuk maakt van functionaliteit een prioriteit en gaat daarvoor aan de trends voorbij. Stel zelf een uniek meubeldesign samen en ontdek high-tech productie en old-school vakmanschap in drie standaard keuken modellen die je personaliseert op jouw maat.

PJMARES is al jaren een koploper als het aankomt op buitengewone designs. Met het Nomax keukensysteem bundelt de designstudio al de essentiële keukenfuncties met een metalen frame in slechts 300 cm. Daarvoor ga je in de PJMARES showroom en via de (digitale) catalogus in enkele stappen op zoek naar jouw authentieke stijl in natuurlijke materialen.

​Kies je WAN & only

Elke gepersonaliseerde keuken start bij het Nomax WAN instapmodel, beschikbaar voor ieder budget. Daarmee omvat dit model de essentie van een designkeuken die je integreert als ultiem statement piece in je interieur. In vier eenvoudige stappen personaliseer je één van de drie Nomax WAN keukenmodules. Zo is de WAN een functioneel wandmeubel waarmee je 300 centimeter design uitspeelt in een kleine ruimte. De rondom afgewerkte ISLAND WAN-module is dan weer een groter vrijstaand model waarbij je geniet van meer bergruimte en zitruimte voor twee extra personen. Als derde optie krijg je met de MINI WAN compact design werk in slechts 235 centimeter, de perfecte fit in een small space living of als office coffee corner in een stijlvolle bedrijfskeuken.

Nomax WAN, het all-in-wan statement piece voor elke design keuken

Maak een verschil in de details

In jouw unieke Nomax WAN-keuken finaliseer je jouw design met aangepaste afwerkingen. Zo kies je voor een karaktervolle keuken met edele donkere houtsoorten of focus je op een minimalistische ton-sur-ton look met zacht grijs. Een uitgesproken look bekom je daarna met gepersonaliseerde kleuraccenten die je toepast op de spoelbak en de randen van de laden. Afwerken doe je met accessoires voor de perfecte kookbeleving. Zo is een customized legplank en een ophangsysteem voor je lepels onmisbaar.

Duurzaam design

PJMARES zorgde in het ontwerp van de Nomax keuken voor esthetiek van binnenuit.

Zo is het keukenmeubel tijdloos in al haar aspecten, en past het design mechanisch in elkaar zonder overbodige panelen, planken of lijm. Daardoor is elke keuken telkens eenvoudig te demonteren en te recycleren, klaar voor een nieuwe woning.

Nomax WAN, het all-in-wan statement piece voor elke design keuken

Ook interessant