Bedrijfsnieuws

Nieuwe website voor Montea

Montea maakt vandaag bekend dat haar gloednieuwe website online staat. De vorige versie van de website van Montea was louter informatief en financieel. De nieuwe website is efficiënter, toegankelijker, transparanter en gericht op logistiek en industrieel vastgoed.

De nieuwe website biedt rechtstreeks interactieve toegang tot relevante en dynamische informatie aan bestaande huurders, maar ook aan nieuwe klanten, leveranciers, vastgoedmakelaars en aandeelhouders.

Nieuwe functionaliteiten van de site:
- Dynamische zoekrobot voor de informatie op de site en voor de vastgoedportefeuille.
- Realtime beursnotering van het aandeel Montea op NYSE Euronext Brussel.
- Online inschrijven op de 'mailing list'.
- Online raadplegen van de beschikbare ruimtes en het geheel van de sites van Montea.
- Dynamische kaart van de sites in België en Frankrijk met lokalisatie via GoogleTM maps.
- Onmiddellijke toegang tot talrijke informatie zoals persberichten, financiële presentaties en rapporten van analisten.
- Algemene informatie over de logistieke en semi-industriële vastgoedsector.

More than a website

Montea wilde haar website dynamischer maken om meer in lijn te zijn met haar eigen imago. Met een originele communicatiestrategie wil Montea haar eigen identiteit verder ontwikkelen en zich zo onderscheiden van de concurrentie. Het grafische aspect en de architectuur van de nieuwe website illustreren dat opzet perfect.

Dankzij de interactieve kaarten en de mogelijkheden om teams rechtstreeks te contacteren, wil Montea dichter bij haar drie doelgroepen staan, meer bepaald businesscliënteel (huurders of verkopers van industriële en logistieke ruimtes), particuliere en institutionele investeerders en de pers.

Andere vernieuwingen werden voorzien en zijn in ontwikkeling; onder andere de creatie van een beveiligde klantenruimte, waarbinnen huurders met name toegang hebben tot hun huurcontract, maar ook tot de meest recente updates ervan.
Build for Life