Binnenafwerking

Nieuwe mantel voor betonnen trap?

Veel woningen in Vlaanderen zijn voorzien van een gestorte betonnen trap. De kwaliteit van deze trappen staat niet ter discussie. Wel zijn er huishoudens die het uiterlijk niet vinden passen in het interieur. Voor die mensen is een traprenovatie van Upstairs een mogelijkheid om het uiterlijk van de trap te veranderen. Zo krijgt niet alleen de trap maar ook het interieur een nieuw gezicht.

De bestaande betonnen trap vormt bij deze metamorfose de stabiele basis. Met het gebruik van een trede-over-trede systeem wordt de betonnen trap feitelijk voorzien van een nieuwe mantel.

Houtdecor

De overzettreden die Upstairs Traprenovatie gebruikt bestaat uit een duurzame kern van HDF. Deze kern is voorzien van een toplaag in een houtdecor. De consument kan hierbij kiezen uit negen kleuren. Van klassiek eiken tot modern wengé. Het is niet nodig de treden periodiek te onderhouden. Een vochtige doek is voldoende om de trap schoon te houden.

Veilig

De toplaag van de traptrede is voorzien van een aluminiumoxide. Deze toplaag zorgt ervoor dat de trede bij belasting stroever wordt. Hierdoor wordt de vernieuwde trap ook itermate veilig. De duurzaamheid van de trap is gewaarborgd. Het bedrijf geeft tien jaar garantie op de constructie en kleurechtheid van de treden.

Batibouw

Consumenten kunnen tijdens de aanstaande Batibouw kennis maken met alle mogelijkheden.
Upstairs is op Batibouw te vinden in Paleis 3, stand 204.