Verwarming & Sanitair

Nieuwe designradiatoren en vloerverwarming in de kijker

Stand 1333 op de komende BIS beurs in Flanders Expo te Gent is van 3 tot 11 oktober gereserveerd voor VASCO. Wie kennis wil maken met alle troeven van de nieuwe designradiatoren uit het VASCO-gamma, houdt zeker een plaatsje vrij in zijn agenda. Bezoekers krijgen meteen ook de gelegenheid om informatie in te winnen over die andere specialiteit van VASCO: vloerverwarming.

Nieuw in aluminium

De designradiatoren in aluminium zijn hoogtechnologische producten met innovatieve vormgeving én met een onmiskenbaar energiezuinig, duurzaam aspect.

ALU-ZEN is een verfijnde radiator met afgeronde zijprofielen en discreet aanwezige verticale groeven. De verticale radiator bestaat uit geëxtrudeerde profielen boven- en onderaan een collector. Geen kwetsbare hoeken en met handdoekbeugel in geanodiseerd aluminium; ALU-ZEN brengt rust in elke badkamer.

Op zoek naar een discrete radiator die net dat tikkeltje anders is? Dan gaat de keuze ongetwijfeld naar het gesloten volume en de verticale aluminiumprofielen met verrassende lichtspelingen van de nieuwe BRYCE.

De meest essentiële radiator in aluminium is ZAROS, de combinatie van functionalliteit, duurzaamheid en eenvoudig design.

Nieuw in staal

Ook het gamma in staal omvat enkele interessante nieuwigheden, altijd met kwaliteit en comfortabele warmte als gemeenschappelijke elementen.

NIVA-SOFT is een tijdloze vlakke plaatradiator met afgeronde zijkanten. Voor toepassing in badkamer of keuken is een handdoekbeugel beschikbaar in een mat geanodiseerd aluminium. Maar ook in de huiskamer of op kantoor integreert deze radiator zich naadloos. Waar dan ook, met NIVA-SOFT is optimaal warmtecomfort gegarandeerd.

Een strak en stoer design dat duidelijk aanwezig is in de ruimte zonder echter te overheersen. Dat zijn de krachtlijnen van ARCHE PLUS, een verticale radiator met vaste handdoekbeugel, afgewerkt in een poedercoating van topkwaliteit.

De rechthoekige collectoren aan beide zijden van de PRADO worden mooi met elkaar verbonden door horizontale buizen. De uitsparingen tussen de buizen bieden voldoende plaats voor het drogen en opwarmen van handdoeken.