Isolatie

Nieuwe campagne voor Eurowall, de smalste spouwisolatie

Recticel Insulation start met een grootse campagne voor Eurowall, de smalste spouwisolatie. Hierbij is de natuur de inspiratiebron. Eurowall is dan ook meer dan 'zomaar' spouwisolatie: het is een perfect isolerende, duurzame en ultrasmalle spouwisolatie.

Recticel Insulation is door de natuur geïnspireerd. Dit globale thema 'door de natuur geïnspireerd' is voortaan overal aanwezig in alle mogelijke communicatie. Een goed geïsoleerde bouwschil vormt de basis voor duurzaam bouwen. Isoleren is goed voor het milieu: minder verwarmen leidt tot minder CO2-uitstoot. Isoleren levert altijd energiebesparing en dus milieuwinst op.

Voor de product innovators van Recticel Insulation is de natuur dan ook een onuitputtelijke bron van inspiratie. Zo ontwikkelden ze Eurowall, een perfect isolerende, duurzame en ultrasmalle spouwisolatie. Met een nieuwe communicatiecampagne zet Recticel Insulation alle troeven van Eurowall spouwisolatie meer dan ooit in de kijker.

De nieuwe campagne is een visuele vertaling van de missie van Recticel Insulation: Recticel Insulation produceert duurzame isolatieproducten- en concepten die bijdragen tot een aanzienlijke energiebesparing in bouwprojecten en die het comfort van de eindgebruiker verhogen. Dit alles met de grootste zorg voor kwaliteit, mens en milieu.

De nieuwe campagne baadt in een volledig nieuwe 'look' voor Recticel Insulation. Hierbij wordt telkens één natuurbeeld gekozen als inspiratiebron voor het isolatieproduct. Het natuurbeeld voor Eurowall is een schelp, waarvan de ruwe zijde beschermt tegen aantasting (cement), en de glanzende zijde reflecterend is. De schelp is bovendien dun, stevig en vormvast, vochtbestendig en perfect hermetisch gesloten, als bescherming voor het dier. Allemaal eigenschappen die we ook terugvinden bij Eurowall. De uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van Eurowall spouwisolatie bieden de bewoner van de woning comfort en bescherming, en dit levenslang.

Met zijn nieuwe, extra efficiënte tand- en groefverbinding, ingenieuze bekleding en uitstekende isolatiewaarde draagt Eurowall bij tot een energiezuinige woning, die ook beantwoordt aan toekomstige regelgevingen. Eurowall is dan ook meer dan 'zomaar' spouwisolatie: het is een investering in de toekomst met hoog rendement, zowel vanuit financieel als ecologisch oogpunt.