Bedrijfsnieuws

Nieuwe Regio Manager voor Radson Nederland

Radson heeft onlangs een nieuwe Regio Manager voor Noord-Oost Nederland in dienst genomen. Jeroen van der Mei zal vanaf 5 juni de functie opnemen. De ervaring die Jeroen met zich meebrengt, betekent ongetwijfeld een belangrijke versterking voor Radson Nederland.

Vanaf 5 juni wordt Jeroen van der Mei de nieuwe Regio Manager van Radson Nederland. Jeroen kan terugblikken op een 11-tal jaren ervaring in sales.

Daarbij was hij actief als Accountmanager met een gevarieerde loopbaan in diverse sectoren zoals de beveiligingssector, textiel, enz.
Daarnaast heeft hij ook de nodige stappen gezet in de sportwereld. Hij is ondermeer jeugdtrainer en heeft eveneens een diploma skileraar op zak.

De aanwerving van Jeroen van der Mei betekent een stevige aanwinst voor Radson Nederland, dat zich hiermee nog meer als uitverkoren warmteleverancier van zijn concurrenten wil onderscheiden.

Over Radson

Radson, opgericht in 1965 als een familiebedrijf, is ondertussen uitgegroeid tot leidinggevende, Europese producent van radiatoren. Vandaag behoort Radson tot Rettig ICC, een Finse multinational, met o.a. filialen in Frankrijk en Polen. Met voordurende investeringen in vernieuwing, kwaliteit en service, biedt Radson prijs-kwaliteitoplossingen en fullservice. Het bedrijf richt zich naar alle groothandelaars en installateurs van verwarmingselementen.