Bedrijfsnieuws

Nieuwe Associate Development Director bij Multi Development

Multi Development Belgium, onderdeel van Multi Corporation, heeft Geoffroy Dumonceau (zie foto) aangesteld als 'Associate Development Director'. In deze nieuwe functie zal hij voornamelijk instaan voor het acquisitiebeleid in de Brusselse en Waalse regio en ook in Luxemburg. Daarnaast wordt hij medeverantwoordelijk voor de commercialisering van het project 'Sterpenich' in Aarlen, een themawinkelcentrum (30.000 m²) op het gebied van woninginrichting, sport en vrije tijd.

Voor zijn aanstelling bij Multi Development Belgium werkte Geoffroy Dumonceau (°1973) als Development Manager bij Foruminvest N.V., een Nederlandse Investeringsgroep, waar hij de ontwikkeling en promotie van retail vastgoedprojecten in Wallonië voor zijn rekening nam. Daarvoor werkte hij als adviseur voor verschillende politieke instanties, eerst als adjunct-adviseur voor het Parlement van de Franse Gemeenschap, later als adviseur op het kabinet van de Minister-president van de Brusselse Regering onder Simonet en de Donnea en als attaché voor het Europese Parlement. In 2001 ging Dumonceau aan de slag als adviseur op het kabinet van de Staatssecretaris voor Ruimtelijke Ordening, onder Willem Draps, waar hij het beleid voor renovaties en woongebieden beheerde.

Geoffroy Dumonceau behaalde een Licenciaat in Politieke Wetenschappen en Internationale Betrekkingen, en een Postgraduaat of Master in Europese politiek, cultuur en maatschappij op de Vrije Universiteit Brussel.

"Geoffroy's ruime ervaring met zowel Ruimtelijke Ordening als vastgoedprojecten, maakt hem tot een echte professional op het vlak van projectontwikkeling. Bovendien heeft hij gedurende zijn loopbaan een heel breed netwerk kunnen uitbouwen", aldus Marleen De Wolf, Directeur van Multi Development Belgium. "De benoeming van Geoffroy zal de aanwezigheid van Multi Development in Brussel en Wallonië alleen maar versterken en maakt hem een hele mooie aanwinst voor ons team."
Build for Life