Algemeen

Nieuw van FLIR Systems: FLIR i3

Of u nu werkzaam bent in de bouw, een bouwinspecteur bent, u verwarmings-, ventilatie- of airconditioninginstallaties inspecteert en repareert. Of een consument bent die een huis voor en na herstelwerkzaamheden wil inspecteren: iedereen zou gebruik moeten kunnen maken van warmtebeeldcamera's en de prijs mag daarbij geen hindernis zijn.
Daarom lanceert FLIR Systems nu de FLIR i3 voor slechts € 995!

FLIR Systems kan de FLIR i3 alleen voor de zeer betaalbare prijs van € 995 op de markt brengen dankzij schaalvoordeel. FLIR Systems is niet alleen actief in de bouwwereld, maar ook op het gebied van preventief onderhoud, brandbestrijding, onderzoek en ontwikkeling, de maritieme industrie, de automotive-industrie, de beveiligings- en toezichtsector en vele andere markten. FLIR produceert meer warmtebeeldcamera's dan iedere andere fabrikant. Hierdoor kunnen we deze camera's voor een extreem betaalbare prijs op de markt brengen.

Meten van de temperatuur

De FLIR i3 levert warmtebeelden van 60 x 60 pixels. Deze beeldkwaliteit is zeer geschikt voor nieuwe gebruikers van warmtebeeldcamera's. De FLIR i3 detecteertal temperatuurverschillen van slechts 0,15 °C.
De temperatuurwaarden van het warmtebeeld kunnen dankzij een spotmeter in het midden van het beeld nauwkeurig worden gelezen.

3600 keer beter dan een spotpyrometer

Een spotpyrometer registreert alleen de temperatuur op één plek; de FLIR i3 registreert het gehele beeld. De temperatuur kan op elke pixel van het beeld worden gemeten. Als u eenFLIR i3 gebruikt, komt dit dus overeen met het simultane gebruik van 3600 spotpyrometers.

Kritieke problemen worden met een spotpyrometer eenvoudig over het hoofd gezien. Een FLIR-warmtebeeldcamera scant complete onderdelen, waardoor u onmiddellijk toegang hebt tot diagnostiek die u alle problemen toont.

FLIR i3: een gebruiksvriendelijk hulpmiddel voor gebouweninspecties

Beelden van de FLIR i3 worden in JPEG-bestanden op een uitneembare SD-kaart opgeslagen. Het warmtebeeld bevat alle temperatuurgegevens. De camera wordt geleverd met FLIRQuickReport software waarmee u snel inspectierapporten en analyses van de warmtebeelden kunt maken. De camera is tevens compatibel met het krachtigere FLIR Reporter.
De FLIR i3 is uitzonderlijk gebruiksvriendelijk. U hoeft alleen maar de camera te richten, een warmtebeeld vast te leggen en afwijkingen in het gebouw te detecteren.

Nieuwe gebruikers bereiken

“De prijs van warmtebeeldcamera's voor de inspectie van gebouwen is de laatste jaren alsmaar verlaagd”, aldus Christiaan Maras, Marketing Director EMEA, FLIR Systems. “Hierdoor hebben steeds meer mensen de voordelen van warmtebeeldcamera's ontdekt. Met deze nieuwe camera, die tegen een zeer lage prijs op de markt is gebracht, wil FLIR Systems nog meer gebruikers bereiken. Het wordt tijd dat de kracht van warmtebeelden beschikbaar is voor iedereen die een gebouw of verwarmings-, ventilatie- of airconditioninginstallatie moet inspecteren. De FLIR i3 is het perfecte instrument voor de dagelijkse werkzaamheden van talloze gebruikers.”

“FLIR Systems heeft de wereld van warmtebeelden verrijkt met vele innovaties, en door de prijs te verlagen is warmtebeeldtechnologie niet langer een exotisch hoogstandje maar een bekend hulpmiddel voor vele gebruikers. Wederom is FLIR Systems de eerste producent die de wereld van warmtebeelden toegankelijker maakt met een volledig uitgeruste camera die voor nog geen € 1000 leverbaar is.
Build for Life