Interieur

Nieuw interieur voor McAfee door Verwol (fotospecial)

McAfee heeft onlangs een nieuw kantoor geopend op Schiphol-rijk, Verwol heeft ervoor gezorgd dat McAfee binnen 6 weken na start bouw het pand heeft kunnen betrekken. McAfee heeft veel naamsbekendheid en marktaandeel op het gebied van computerbeveiligingsoplossingen voor grote ondernemingen, kleine en middelgrote bedrijven en thuisgebruikers. Verwol heeft voor dit toonaangevende bedrijf en in opdracht van D+Z architecten en projectmanagers een prachtig kantoor gerealiseerd.

Slopen en Demonteren

Het gehele kantoor is volledig gedemonteerd, alleen het systeemplafond is intact gebleven. Systeemwanden, vensterbanken, vloerafwerkingen en oude installaties zijn allen verwijderd. De bestaande deuren zijn hergebruikt en bekleed met nieuw fineer en voorzien van nieuw beslag waardoor er infinitief wordt omgegaan met bestaande elementen.

Afbouw werkzaamheden

Verwol heeft diversen werkzaamheden uitgevoerd wat betreft de afbouw.
Zo zijn er verschillende gipskoven gebouwd die de afwerking van het plafond een mooier esthetisch uiterlijk geven. Daarnaast is er circa 900 m2 metal stud wand geplaatst als zijnde scheidingswanden. Ook heeft Verwol haar eigen fabricaat glaswand Clearvision-30 in het project geïntegreerd voor zowel kantoor als vergaderruimte. Zo is er ook In de boardroom voor ongeveer 250 m2 aan glasplaten tegen de wanden gezet voor een chiquere look. Naast het feit dat alle metal stud wanden zijn gestuct heeft Verwol ook de volledige gevel gestuct waardoor het lijkt alsof het bestaande pand gloednieuw is.Duurzaam

In de meeste ruimten zijn klimaatplafonds gemonteerd, wat zorgt voor een goed binnenklimaat.
Verwol heeft de desbetreffende ruimtes volledig moeten uit steigeren om het klimaatplafond te kunnen monteren. Het klimaatplafond is geïntegreerd in zowel gips als in een stalen systeemplafond. Naast dat het een goed binnenklimaat verzorgt , zorgt het ook voor comfort en een hogere productiviteit van de werknemers

Verwol

In dit kortlopende traject heeft Verwol Project afbouw de volledige coördinatie op zich genomen met alle partijen die van dit pand een prachtig kantoor hebben gemaakt.

Bekijk de fotospecial van het nieuwe interieur van McAfee. Klik hier.