Nieuw informatieblad voor dakwerkers in België

  BE   12 februari 2013 Bron: Dimos
De bekendheid van een merk en een bedrijf kan afgeleid worden van de kwaliteit van zijn producten, maar ook van de nauwe band die ze hebben met hun klanten of potentiële klanten. Heel veel referenties op de Belgische markt en een sterke aanwezigheid tijdens de belangrijkste evenementen in het land (onder andere de nationale dagen van de dakbedekking, onlangs op 18 en 19 januari): zo toont DIMOS hoe het een doeltreffende aanwezigheid op het terrein wil garanderen en Europees leider wil blijven voor materiaal en accessoires voor daken.

Omdat Dimos professionals steeds beter wil begeleiden en hen wil helpen om beter te worden in hun vak van dakbedekking en te innoveren in de producten en diensten die ze aanbieden, lanceert het het blad “De dakdekker” in België: het verschijnt om de drie maanden in 12.000 exemplaren en wordt verspreid over al zijn professionele klanten in wereld van dakwerken.

Het blad heeft een duidelijke lay-out, veel visuele elementen, bondige informatie in tweetalige korte stukjes (Frans en Nederlands). “De dakdekker” is een demonstratie van alle kennis die Dimos in de loop van meer dan 30 jaar heeft verzameld.

Dit zegt commerciële en marketingdirecteur, Stéphane RIOU: “Het blad “De dakdekker” wil de banden nog nauwer aanhalen tussen pannenleggers, zinkwerkers, leidekkers, timmermannen, afdichtersen Dimos.”

“Met “De dakdekker” willen we onze aanwezigheid op het terrein bevestigen en zo het referentiemerk voor onze klanten worden,” voegt Stéphane RIOU nog toe.
In de inhoudsopgave van dit eerste nummer staan de actualiteit van Dimos, de veiligheidsregels voor dakdekkers, materialen voor dakbedekkingen, de Belgische wetgeving en de opleidingen en lopende commerciële acties. Het hele blad is doorspekt met commentaren van “de expert” die in heel het blad zijn tips toevoegt.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo