Bedrijfsnieuws

Nieuw hoofdkantoor Re-Bath gevierd met spetterend galadiner

Afgelopen zaterdag zetten Seka Dobric en Christian Lemable, zaakvoerders van de bedrijven D&L Vochtbestrijding en Re-bath, de opening van hun nieuwe hoofdkantoor in Aartselaar in de schijnwerpers met een schitterend galadiner te San Marco Village. Dit in de aanwezigheid van honderden genodigde vrienden en zakenpartners, waaronder ook enkele Vlaamse beroemdheden als Joyce De Troch, Filip Deslee en Stephanie Meire. Uiteraard mocht ook burgemeester van Aartselaar, Marc van denAbeelen, niet ontbreken.

De avond werd ingezet met een stijlvolle receptie in een mooie omkadering waarbij gekostumeerde acteurs voor randanimatie zorgden. Party planner van de avond was niemand minder dan Joyce De Troch zelf, die ervoor zorgde dat het glamoureuze evenement tot in de puntjes was verzorgd. Joyce en Seka namen in prachtige avondjurken de rol van gastvrouw op zich en zorgden ervoor dat iedereen zich meteen welkom en in de stemming voelde.

Tijdens het diner kregen de gasten behalve de heelrijke maaltijden, ook fantastische optredens voorgeschoteld van onder meer Farah Night (Miss Belgium Travestie 2008) en Christophe Lequesne (winnaar “My Name Is Michael”), die voor een spetterend spektakel zorgden. Tussendoor werd door het succeskoppel zelf en enkele van hun partners en medewerkers ook toelichting gegeven bij de activiteiten van hun firma’s D & L Vochtbestrijding en Re-Bath.

In al deze pracht en praal wilden de organisatoren toch ook aandacht schenken aan zij die het minder breed hebben. Zelf afkomstig uit een minder begoed gezin in Bosnië, weet Seka als geen ander hoe belangrijk een goede ondersteuning tijdens de jonge jaren kan zijn om de sociale ladderte kunnenopklimmen. Vandaar dat ten voordele van een Bosnisch weeshuis met de hulp van een professionele veilingmeester een etentje met Chris Wouters werd geveild, dat maar liefst €2000 opleverde!

Hoogtepunt van de avond was het optreden van Clouseau, dat op een enorm enthousiasme van het publiek kon rekenen. Ten slotte zorgde DJ Bart De Graeve voor de nodige beats om nog tot in de late uurtjes door te gaan met feesten. Het staat vast dat iedereen met een geweldig gevoel naar huis keerde en deze fantastische avond niet gauw zal vergeten.

Wie nieuwsgierig is naar wat Re-Bath kan verwezenlijken in de renovatie en nieuwbouw van badkamers, wordt ook van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de showrooms tijdens de opendeurdagen van 20 tot 23 mei. Men kan er onder meer de unieke en verfrissende ontwerpen bekijken die gerenommeerd interieurarchitect Filip Deslee voor de Europese lijn uitdacht.
Build for Life