Algemeen

Nieuw glas Glaverbel geeft satijnachtig licht

Matelux Linea Azzurra is een nieuw glastype van Glaverbel. Het is een blauwig mat doorschijnend glas met een satijnachtige uitstraling.

Volgens producent Glaverbel past het nieuwe glas Matelux Linea Azzurraprima in de huidige ontwerptrend van minimalisme en eenvoud.

De azuurbaluwe kleur van Matelux Linea Azzurra vindt zijn oorsprong in float (blank) glas. De fluwelige toets is het resultaat van het aanbrengen van een zuur op het float glas.
Het glas komt vooral tot zijn recht op randafwerkingen, vindt Glaverbel. Afhankelijk van het geplande gebruik is er een geharde en een gelaagde versie. Het glas is bestand tegen vlekken en krassen. Daarom is het in het bijzonder geschikt voor toepassingen in keukens, badkamers, kantoren en andere interieurs waar vuil of vet een rol kunnen spelen. Het maakt daarbij niet uit of de matte zijde van het glas naar onder of naar boven is gericht.
Het glas kan ook worden toegepast voor tafels, toonbanken, werkbladen, rekken, vloertegels en traptredes. Gebruik in gevels en daken is eveneens een optie, vooral in situaties waar men het licht wil filteren.
Het glas is leverbaar in de diktes 15 en 19 millimeter.
Build for Life