Nieuw: Maxitop bovenladerwasmachine, slechts 40 cm breed

  BE   16 oktober 2008 Bron: Porternovelli
Brandt, West-Europees fabrikant van elektrische huishoudtoestellen, lanceert als eerste in BelgiŽ de bovenladerwasmachine Maxitop. Brandt biedt met dit slanke model de ideale oplossing voor kleine woon- of wasruimtes en breidt zo zijn huidige gamma aan bovenladers overtuigend uit. Brandt is eveneens de enige in BelgiŽ die een droogkast en combi wasmachine/droogkast als bovenlader aanbiedt.

De wasmachine Maxitop van Brandt is de eerste en enige bovenlader op de Belgische markt met een breedte van slechts 40 cm, een capaciteit van 1 tot 7 kg en een trommelinhoud van 50 l � m.a.w. 20% meer inhoud t.o.v. de standaardmodellen. Daarnaast biedt de Maxitop een betere bescherming van de kledij dankzij de nieuwe constructie van de wastrommel. Deze zorgt er namelijk voor dat het wasgoed zonder weerstand en zonder enig gevaar voor haperingen over het trommeloppervlak glijdt.

De Maxitop beschikt eveneens over het programma ĎOptiA 39 miní, waarmee je de wastijd gevoelig kan verminderen. Dit programma laat toe de dagelijkse lading linnen op 40į te wassen in amper 39 minuten. En voor als het ultrasnel moet gaan, is er de functie ĎFlash 10 miní, waarmee je bijvoorbeeld twee joggingpakken in maximaal tien minuten kan wassen en zo nog net op tijd bent voor de fitness of voetbaltraining. Verder beschikt de Maxitop ook over het ĎEasy Ironingí-programma, waardoor het wasgoed minder gekreukt uit de machine komt en je vlotter kan strijken. Het Sesam-deuropeningssysteem zorgt ervoor dat de twee deurkleppen in slechts twee seconden op een zachte en geluidloze manier openen.

Sommige mensen verkiezen echter nog steeds een frontlader omdat ze de was dan kunnen zien. Maar dat weegt niet op tegen de plaats die je bespaart met een bovenlader, die slechts 40 cm breed is in plaats van 60 cm bij een frontlader. Ideaal dus voor mensen met plaatsgebrek in appartementen of vakantiewoningen. Wanneer je bovendien kiest voor de bovenladercombi wassen/drogen, kan je tot 3 kg kleding wassen en drogen zonder manuele tussenkomst.

Ook vanuit ergonomisch oogpunt zijn de bovenladers van Brandt de beste keuze: ze sparen je rug aangezien je ze kan vullen en leegmaken langs de bovenkant. Je hoeft je dus niet langer te bukken om de kleding uit de machine te halen. Bovendien is de deuropening van de Maxitop 30% groter vergeleken met de bestaande modellen op de markt, waardoor je het wasgoed veel vlotter kan in- en uitladen. Dankzij de drie transportwieltjes onderaan zijn de bovenladers zeer gemakkelijk te verplaatsen voor bijvoorbeeld een grondige poetsbeurt.

De bediening van de bovenlader bevindt zich bovenaan en is zo onbereikbaar voor kleine kinderen. Ouders kunnen dus op twee oren slapen en onaangename verrassingen vermijden.

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo